1. Prijsvraag: Win motorcross-game MXGP Pro

Prijsvraag: Win motorcross-game MXGP Pro

Wij mogen een Xbox en PS4-versie weggeven van de game MXGP Pro, de motorcross-game van ontwikkelaar Milestone die sinds 29 juni beschikbaar is.

De game heeft een feature genaamd compound, waar spelers in alle vrijheid kunnen trainen. Het is een bosgebied van één vierkant kilometer groot en gebaseerd op Esino del Lario (een gebied in het noorden van Italië in de regio Lombardije_. In de compound zijn twee tracks; één Supercross en één Motorcross. Spelers kunnen trainen en racen tegen officiële coureurs om zowel hun eigen maar ook de vaardigheden van de coureur te verbeteren.

Wil jij kans maken op de game dan moet je alleen de volgende vraag beantwoorden: Wat is jouw favoriete trick op een crossmotor? Stuur jouw antwoord naar prijsvraag@insidegamer.nl met 'MXGP Pro prijsvraag' in het onderwerp. Vergeet niet te vermelden of je een PS4 of een Xbox One-versie wil hebben.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren