1. Ubisoft kondigt Prince of Persia VR Escape Room aan

Ubisoft kondigt Prince of Persia VR Escape Room aan

Locatie voor Nederland nog onbekend

Ubisoft lanceert dit voorjaar een virtual reality Escape Room gebaseerd op de Prince of Persia-franchise. Dat maakte de ontwikkelaar vandaag bekend middels een persbericht.

De Escape Room heet Prince of Persia: The Dagger of Time en is de derde Escape Room die door Ubisoft is ontwikkeld. De eerste twee vr-ervaringen Escape the Lost Pyramid en Beyond Medusa's Gate verschenen respectievelijk in 2018 en 2019 en zijn gebaseerd op Assassin's Creed. Het avontuur van dit nieuwe product speelt zich af in de wereld van Prince of Persia: The Sands of Time en komt dit voorjaar naar 300 landen, waaronder in Nederland.

In de Escape Room staat samenwerking centraal. In teams van maximaal vier personen moeten spelers verschillende puzzels oplossen om uit het Fort der Tijd te ontsnappen en een kwaadaardige magiër te verslaan. De Nederlandse locaties voor Prince of Persia: The Dagger of Time is nog niet bekend.

Prince of persia vr

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Waarom geen nieuwe game ubisoft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren