1. Ubisoft brengt dit jaar mogelijk Prince of Persia Remake uit

Ubisoft brengt dit jaar mogelijk Prince of Persia Remake uit

Zou in november op PlayStation 4 en Switch verschijnen

Een game genaamd Prince of Persia Remake verscheen kort op de website van online retailer Max.

De pagina's in kwestie zijn inmiddels offline gehaald op de Max-website, maar hieronder is nog een screenshot te zien van één van de pagina's. Buiten de naam is alleen bekend dat het spel voor PlayStation 4 en Switch in ontwikkeling is en dat het in november dit jaar moet verschijnen.

Ubisoft heeft de game niet officieel aangekondigd en het is dan ook niet duidelijk of Prince of Persia Remake echt bestaat. Bloomberg-journalist Jason Schreier, die goed op de hoogte is van aankomende titels, lijkt op Twitter echter aan te geven dat de vermelding echt is.

Het is niet bekend waar Prince of Persia Remake precies een remake van is. Het zou om de originele game uit 1989 kunnen gaan, maar het kan ook een remake zijn van The Sands of Time, een van de meest geprezen delen in de franchise.

Tijdens een livestream van Ubisoft eerder dit jaar gaf het bedrijf aan later dit jaar te komen met nog een presentatie vol met aankondigingen. Mogelijk wordt Prince of Persia Remake daar onthuld. Komende week wordt ook Gamescom Opening Night Live gehouden. Dat vindt donderdagavond plaats.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Beter idee… stop met het uitmelken van AC en maak een nieuwe Prince of Persia en Splinter Cell.

  Zelfs de Ubi community wilt dat meer tegenwoordig. De AC fans hebben al jaren gevraagd voor een Japanse setting met AC maar die kans hebben ze nu verpest.
 • @mightybundy Ik vind deze remake wel tof klinken, speelde de Sands of Time trilogie met veel plezier.

  Maar idd, Ubi mag wel weer met een volwaardige PoP of SC uitkomen. Ik was AC na paar delen al zat. Elk jaar "dezelfde" game.
 • @mentalmars het lijkt mij ook tof om hiervan een remake te spelen. Ik ben alleen bang dat ze zelfs remakes gaan uitmelken zodat ze makkelijk geld kunnen verdienen door weinig te innoveren.
 • @mightybundy Dit zal idd een gevalletje "Makkelijk" geld verdienen zijn. Hopelijk is het ook een test om te kijken hoe populair de franchise is zodat de productie van een nieuw deel gestart kan worden.

  Je ziet nu wel veel franchises een bezoekje maken in andere games van Ubisoft. Hopelijk werkt deze cross promotion zodat wij weer nieuwe games "krijgen" van deze verloren juweeltjes.
 • Mijn interesse is gewekt. Als de remake beetje goed is een hele mooie titel.
 • Ik hoop zeker op een sands of time remake maar een platformer van de oude prince of persia lijkt me ook wel dik 💪
 • @Mister Frowdo

  newgamessuck :)
 • Remake gelukkig zijn er deze generatie nog niet zoveel remake. Had liever gewoon een nieuwe game in de franchise gezien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren