1. Prince of Persia-remake voor onbepaalde tijd uitgesteld

Prince of Persia-remake voor onbepaalde tijd uitgesteld

Game was al eerder uitgesteld

Ubisoft heeft de remake van Prince of Persia: The Sands of Time voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De game, die vorig jaar werd onthuld, komt nu op "een later moment" uit. Het spel had eigenlijk al in januari uit moeten komen, maar werd toen naar maart uitgesteld. Ook dat blijkt nu niet haalbaar.

Ubisoft bracht een statement naar buiten: "Sinds de aankondiging van Prince of Persia: The Sands of Time Remake in september, kregen we enorm veel feedback van jullie over deze geliefde franchise. Het is jullie passie en steun de onze ontwikkelingsteams drijft om de best mogelijke game te maken. Wij hebben dan ook de beslissing genomen om de release van Prince of Persia: The Sands of Time Remake naar een latere datum te verschuiven. Deze extra tijd zal ons gepassioneerde team in staat stellen om een remake te maken die fris aanvoelt en toch trouw blijft aan het origineel."

De remake moet verschijnen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Hieronder is een trailer van vorig jaar te zien. 

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Maar goed ook dat ze er nog wat meer tijd in willen steken 🤣.

    Vond het een geweldig spel maar als ik dit zo zie zou ik me geld er niet nog een keer aan uitgeven… En waarom een remake op ps4 en xdoos maken als de ps5 er al is.. ach een upgrade voor ps5 en xdoos zal wel weer komen, zo jammer dit weer
  • @NoMyth idd wel raar dat de game op de vorige generatie uitkomt. Van mij had er trouwens ook wel een Switch versie van de game mogen komen.
  • Hoewel ik het orgineel al op de Gamecube heb gespeeld, kijk ik toch wel uit naar de remake. Ben benieuwd of de andere delen uit de trilogy ook volgen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren