1. Prince of Persia: The Sands of Time-remake uitgesteld naar maart 2021

Prince of Persia: The Sands of Time-remake uitgesteld naar maart 2021

Meer tijd nodig om 'de game af te maken'

De Prince of Persia: The Sands of Time-remake is uitgesteld naar 18 maart 2021. Dat blijkt uit een mededeling op de Tsjechische Facebook-pagina van Ubisoft.

"Tijdens onze Ubisoft Forward-presentatie onthulden we trots de Prince of Persia: The Sands of Time-remake", zegt Ubisoft. "We zijn enthousiast om de game in jullie handen te krijgen en het verhaal van de Prince en Farah in het Perzië van de elfde eeuw opnieuw te vertellen.

2020 was echter een uniek jaar. Vandaag willen we jullie daarom informeren dat we meer tijd nodig hebben om de game af te maken en dat de releasedatum is verplaatst naar 18 maart 2021. We denken dat dit de juiste beslissing is en zullen een game afleveren die naar wens is."

De game stond eerder gepland voor 21 januari 2021 en is in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De remake wordt gemaakt door Ubisoft India, dat onder andere stemacteur Yuri Lowenthal terugbrengt om de stem van de Prince in te spreken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Liever 2 maandjes wachten dat het daadwerkelijk goed geoptimaliseerd is, dan een half afgeleverd product.
    Ben best wel benieuwd naar deze eigenlijk!
  • was een vermakkelijke game toendertijd
  • @djodjo

    hmmm repetitief, dat wel.
  • Eerste beelden waren niet bepaald indrukwekkend dus denk dat dit uitstel wel goed is. Opzich wel benieuwd naar de uiteindelijke game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren