1. PES heet nu eFootball PES 2020, nieuwe trailer

PES heet nu eFootball PES 2020, nieuwe trailer

Game komt op 10 september uit

Pro Evolution Soccer heet nu eFootball PES 2020. Daarnaast is er een nieuwe trailer uitgekomen.

Ondanks de naamverandering lijkt het spel nog altijd de nadruk te leggen op een oog voor detail. De trailer richt zich vooral op Lionel Messi en de nieuwe Finesse Dribble-feature. Door beide analoge sticks te gebruiken kunnen spelers allerlei dribbeltrucjes uitvoeren.

eFootball PES 2020 krijgt ook een nieuwe Master League-modus, die spelers in de huid laat kruipen van de trainer van een club. Ook komt er een interactief dialoogsysteem en realistischere transfers. De game verschijnt op 10 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Fifa2020 zal wel mooier worden gok ik maar we zullen zien ieder zijn liefhebber
 • Day one voor mij
 • Eerlijk is eerlijk het ziet er erg matig uit.
 • Het enige dat Pes nog een beetje relevant houd is de gameplay.
  Online is gewoon bagger heb het spel gekocht de poorten op me router open gezet en toch vind ik never nooit een tegenstander.

  Master league ja het was leuk maar zelfs in 2019 en zeer waarschijnlijk in 2020 nog steeds geen newgens. dat betekent dus een Arjen Robben die terug keert als 16 jarige met een kop van 35 nou dan is het spel plezier snel voorbij voor mij.

  Het is nog leuker om dan op een duur allemaal newgens te hebben om een toekomstige Nederlands elftal op te richten dan enkel de spelers die nu al bestaan.

  Je vraagt je echt af waar Konami dan ze tijd aan verdoet want Fifa komt met weer een nieuwe game modus, Fifa heeft al 3 delen van de Journey en wat brengt Pes? een veelste outdated ML, Konami schaam je!

  Dus pes heeft een heel jaar hard gewerkt om een nieuwe transfer systeem op te zetten het is eigenlijk lachwekkend

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren