1. Judgement-stemacteur aangeklaagd wegens cocaïnegebruik

Judgement-stemacteur aangeklaagd wegens cocaïnegebruik

Maar Yakuzai Studio verbreekt samenwerking niet

Vrij recent werd Pierre Taki, wiens echte naam Masanori Taki is, aangeklaagd wegens het gebruik van cocaïne. Taki heeft toegegeven schuldig te zijn aan het drugsgebruik en hierdoor is veel ophef over ontstaan. Producent van Yakuza Studio, Daisuke Sato, heeft hierop gereageerd.

Eigenlijk bijna iedereen, behalve Daisuke Sato, heeft de samenwerking met Taki beëindigd. De producent geeft zijn mening in een Tweet, die door de Japanse taal moeilijk te interpreteren is. Zo kan het zijn dat hij bedoelt juist uit te kijken naar een volgende samenwerking zoals een nieuwe Judgement samen met Taki ontwikkelen, maar het kan ook zijn dat Sato alleen doelt op de huidige samenwerking, waarin hij Taki niet laat vallen.

Kingdom Hearts 3

Taki is een multitalent binnen de showbizz-wereld. Hij is acteur en heeft bijvoorbeeld ook de Japanse stem van Olaf uit Frozen ingesproken. Na zijn arrestatie hebben meerdere bedrijven afstand genomen van samenwerkingen met Taki. Zo wordt nu ook de stem van Olaf uit Frozen in Kingdom Hearts 3 opnieuw ingesproken. Zonde, want Olaf houdt wel van een beetje sneeuw.

Taki werd verdacht van het gebruik en voor de arrestatie is zijn huis ook doorzocht. In zijn huis is niks gevonden, maar later werd met een urinetest toch cocaïnegebruik geconstateerd. Naar aanleiding hiervan is hij opgepakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Mooi kut als je opgepakt kan worden voor iets wat je in je bloed hebt…
  • Frozen 2: Olaf's bad habit. In japanese theaters after rehab.
  • Ik weet niet wat ik hier van moet vinden.. Het is niet dat hij iemand hier lastig mee val, 't en komt over alsof het een verkrachtingszaak is. De halve showbizz wereld zit aan de coke, en nu is het opeens ontslag en schandpaal waardig?
  • @Gaaiz
    In Japan misschien wel. Eer is daar nog erg belangrijk. Ook betwijfel ik dat Tom Hanks nog aan toy story 16 zou mogen mee doen als hij met 5 gram coke in zijn neus betrapt wordt. Aan de andere kant heeft die gozer die de stem van buzz lightyear doet gezeten voor drugssmokkel, dus misschien lul ik uit mijn nek.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren