1. Producenten en schrijvers Simpsons bij panel E3 2019

Producenten en schrijvers Simpsons bij panel E3 2019

Wat ze aan gaan kondigen is nog niet bekend

De schrijvers en producenten van The Simpsons komen naar E3 2019. Ze zijn te zien tijdens het Coliseum-panel op 11 juni.

Wat ze precies gaan bespreken is nog niet duidelijk, maar aangezien E3 een game-conventie is, kunnen we uitgaan van een discussie over games en wie weet wat nieuws.

Een vervolg op The Simpsons Hit & Run klinkt voor veel fans als muziek in de oren, maar er is nog niet vermeld of er überhaupt een game aangekondigd wordt. Het is nog niet eens duidelijk wie er precies aanwezig zullen zijn van het team.

the simpsons

Er zijn lang geen nieuwe Simpsons-games voor pc of console uitgekomen. De laatste, The Simpsons Game, kwam in 2007 uit. Electronic Arts, die de rechten heeft van The Simpsons-games, bracht in 2012 een mobiele game genaamd The Simpsons Tapped Out uit. De game is een tijdje een grote inkomstenbron geweest.

In 2014 zei de tv-producent van The Simpsons, Al Jean, dat er nagedacht werd over een Simpsons rpg. Daarnaast gaf hij aan te denken dat er in de toekomst veel meer Simpsons-games gemaakt zouden worden. Of die tijd nu is, horen we wellicht tijdens de E3.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren