1. Productie Final Fantasy 7-remake 'gaat sneller dan verwacht'

Productie Final Fantasy 7-remake 'gaat sneller dan verwacht'

De game zal meer focussen op de personages

In een interview met het Japanse-tijdschrift Famitsu vertelt Square Enix-regisseur Tetsuya Nomura dat de productie van de Final Fantasy 7-remake sneller gaat dan verwacht. Dit nieuws werd gebracht door bloggers Ryokutya2089 en Hachima Kikou.

Geen van beiden hebben het volledige artikel online gezet, maar geven wel enkele quotes van Tetsuya Nomura. Zo bevestigen ze dat het verhaal dieper ingaat op de leden van de organisatie Avalanche. Hachima Kikou gaat nog wat verder en vertelt dat Nomura toelichtte dat de game ondanks de aanpassingen "de originele sfeer behoudt".

Ook is uit het interview op te maken dat de productie van de game goed gaat. Ryokutya vertelt zelfs dat de ontwikkeling van de game "beter gaat dan verwacht" en dat "fans met een gerust hart kunnen wachten op meer nieuws". Wanneer Square Enix meer nieuws brengt, wordt volgens Nomura nog over gediscussieerd.

Hoewel er geen nieuws was op E3, beloofde Square Enix dat er actief gewerkt wordt aan de remake van Final Fantasy 7. De ontwikkelaar is naast de remake ook bezig met Kingdom Hearts 3.

Final Fantasy 7 Remake

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Na het is inderdaad nog sneller dan 13 versus. Je hebt nog 7 jaar de tijd om dat te breken.
 • Kingdom Hearts 3 ziet er zo verdomd goed uit, dat ik het wachten op 7 niet erg vind.
 • Met dit soort berichten kun je eigenlijk niets. "Ja ik denk dat ik deze klus heel snel kan doen baas". Zonder duiding zegt dat geen klap natuurlijk.
 • Graag bij melden dat het waarschijnlijk zo is dat het project opnieuw is begonnen in-house omdat de originele developer iets slechts had afgeleverd.
  Maar ik kan niet wachten tot dit komt.
 • Goed nieuws dus!
  Ik kan niet w88 on in die kwaliteit tifa's ondergoed te stelen!
 • "…en dat "fans met een gerust hart kunnen wachten op meer nieuws"."

  Ik moet 't nog zien. Ik vond (en vind nog steeds) Final Fantasy VII een geweldig spel. De beelden van wat we tot nog toe gezien hebben waren prachtig, maar als het vechtsysteem zoveel anders is dan het origineel, dan sla ik hem waarschijnlijk gewoon over.
 • @Rainking agreed het battlesysteem mag niet worden aangepast.
  Dat is de reden dat ik zo gek ben op deel 7 en 9.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren