1. Project Cars 3 aangekondigd

Project Cars 3 aangekondigd

Verschijnt deze zomer op PS4, Xbox One en pc

Gisteravond onthulde ontwikkelaar Slightly Mad Studios hun nieuwe game Project Cars 3.

De racegame moet deze zomer naar PlayStation 4, Xbox One en pc komen - vooralsnog is een next-gen versie niet aangekondigd.

Het spel bevat zoals gebruikelijk weer allerlei nieuwe parkoersen die op verschillende momenten van de dag en in diverse weersomstandigheden gespeeld kunnen worden. In de trailer zijn een Mercedes AMG GT, Acura NSX en Chevy Corvette te zien.

De Project Cars-games staan bekend om hun realistische besturing en graphics. Dat moet met het nieuwe deel niet verloren gaan, maar tegelijkertijd probeert Slightly Mad de reeks met dit deel wel toegankelijker te maken voor nieuwkomers. De ontwikkelaar maakt binnenkort meer details over de game bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Vet had ik niet verwacht. Dacht die wachten tot de next gen uit is.
 • Ik heb deel 1 en 2 meerdere keren geprobeerd, maar het voelt niet realistisch genoeg naar mijn idee. De GT3 wagens rijden prima, maar zodra je iets anders gaat proberen lijkt het wel alsof je met een dweil rijdt. Assetto Corsa is naar mijn idee toch wat realistischer.
 • @MythicZ
  Heb je ervaring met het rijden in deze auto's? Ik denk niet dat je kunt concluderen dat het ene spel realistischer is dan het ander, omdat je het ene spel lekkerder vindt rijden. Sommige auto's zijn natuurlijk onwijs stijf en rijden niet zo geweldig als je misschien zou denken. Misschien is PC1/2 wel realistischer of misschien Assetto Corsa. Ik heb werkelijk geen idee.
 • @CerandoX.nl Niet alle auto's nee, maar ik heb wel ervaring met rijden op een circuit met een raceauto en dat waren niet de beste wagens. Dus als die wèl goed rijden en in dit spel niet, dan vind ik dat wel raar. Op basis van die ervaring concludeer ik dit. Ja, auto's zijn stijver en rijeigenschappen verschillen per wagen, maar als zelfs na het aanpassen van je setup van de auto het nog steeds niet goed rijd, dan betwijfel ik toch hoe realistisch het is.
  Maar goed, misschien heeft het wel te maken met een onbewuste voorkeur. Ik vind AC iig fijner.
 • De eerste gameplaybeelden die ik gisteren zag tonen idd een stuk meer arcady gevoel aan. Kon er niet echt happy van worden op basis van beelden.
 • @xevulutionx
  Ik vind dat stratencircuit er erg NFS eruit zien, maar ze bereiken wel een grotere doelgroep zo. Als het arcady wordt, dan schieten ze zichzelf wel in de voet bij de huidige doelgroep.
 • @CerandoX.nl
  precies dat, dat gevoel had ik ook. en op console vind ik t al lastig qua simgevoel. gt sport en forza zijn met controller semi sim/arcade voor mij, met stuur gaat gt sport meer de simkant op maar is nog wat te vergeeflijk. AC en PC komen dan beter uit de verf maar als ik dit zo zag vraag ik me af of AC zo niet als enige blijft. De focus ligt alleen erg op racecars, natuurlijk niet zo gek, maar zelf vind ik t leukste om met straatauto's over circuits te jekkeren en wat limieten te zoeken.
 • @xevulutionx De arcade kant genereert natuurlijk meer inkomsten, dus ik snap wel waarom ze zouden kiezen voor arcade tegenover simulatie. Wel jammer uiteraard.
 • Gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=BNh3klfx2Rk&feature=share

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren