1. Bekijk de nieuwe game van de Yakuza-makers, Project Judge

Bekijk de nieuwe game van de Yakuza-makers, Project Judge

Beelden afkomstig van de Japanse demo

Project Judge, van de makers van de Yakuza-games, werd gisteren onthuld tijdens Sony's pre-Tokyo Game Show presentatie. Nu zijn er uitgebreide gameplaybeelden beschikbaar.
Project Judge is in Japan ook wel bekend als Judge Eyes: Testament of the Reaper. De game wordt ontwikkeld door de makers van de Yakuza-games en moet een spannende detective worden met advocaten in de hoofdrol.


In Japan heeft uitgever Sega al een demo op PlayStation 4 gelanceerd voor de game. Westerse gamers kunnen die demo downloaden door een Japans PSN-account aan te maken, maar kunnen hieronder ook gameplay bekijken afkomstig van de demo.

De beelden van onderstaande demo zijn geschoten met een PS4 Pro. De game komt op 13 december in Japan uit op PlayStation 4. Een westerse release komt ergens in 2019.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren