1. Protest Anthem-spelers loont: EA past Lootdrop aan

Protest Anthem-spelers loont: EA past Lootdrop aan

Na een hoop ophef worden beloningen eindelijk naar verhouding verdiend

Sinds Anthem uit is, is er een hoop kritiek op de game. Zo zou hij niet voldoende ontwikkeld zijn en hierdoor teveel bugs bevatten. Een van de voornaamste klachten gaan over de lootrate, want deze is volgens spelers veel te laag.
Anthem

Na veel protesteren is het de Anthem-spelers uiteindelijk toch gelukt om de lootrate omhoog te krijgen. EA heeft toegegeven en in de nieuwste update, een server-side update die automatisch download, ervoor gezorgd dat de lootrate weer omhoog gaat. “Masterwork en Legendary drop rates zijn verhoogd voor grandmaster 2- en grandmaster 3-levels”, aldus EA op de officiële site.

Na een recente update was de lootrate ineens flink gedaald. Spelers van een hoger level kregen nog steeds dezelfde lage wapens als spelers met een laag level. EA meldde dat er juist voor de update sprake van een bug was, waardoor spelers veel te hoge wapens kregen. Het bedrijf gaf aan dat ze dit met een patch hadden opgelost.

Anthem-fans waren hier echter niet blij mee. De patch heeft bij vele spelers tot protest geleid en meerdere spelers hebben de game een week weggelegd om EA te laten zien hoe belangrijk het spelersaandeel is in de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Precies !! De consument heeft veel meer macht dan dat sommige hier denken.

    Wanneer je bij je principes blijft dan loont dat..
  • Tsja, als er drie mensen dat spel nog spelen, krijgen ze natuurlijk snel gelijk. Ik ben al lang doorgeschoven naar Division 2 en dan ben je Anthem dus heel snel weer vergeten.

    Laat Bioware nu in godsnaam Kotor3 gaan maken ipv jaren werken aan troep.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren