1. PlayStation Plus-games voor juli bekendgemaakt

PlayStation Plus-games voor juli bekendgemaakt

NBA 2K20, Erica en Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

De games die in de aankomende maand naar PS Plus komen zijn onthuld. Tot begin augustus kunnen abonnees aan de slag met niet twee, maar drie games.

De extra game is toegevoegd om het tienjarig-jubileum van de dienst te vieren. Het gaat om de games Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Erica en NBA 2K20. De games zijn vanaf 7 juli beschikbaar en kunnen tot 3 augustus geclaimd worden volgens de PlayStation Blog.

Voor het tienjarig-jubileum heeft Sony ook wat meer leuke weetjes over PS Plus naar buiten gebracht. Zo blijkt dat de top vijf van de meest geclaimde games van de dienst Modern Warfare, Sonic Forces, Shadow of the Colossus, Call of Duty: Black Ops 3 en Destiny 2 zijn. De meest gedownloade multiplayer-games van PS Plus zijn Grand Theft Auto 5, Rainbow Six Siege, Call of Duty: Black Ops 3, Destiny en Call of Duty: Black Ops 4. Sony heeft ook een graphic gemaakt die de geschiedenis van PS Plus toont. Deze graphic is hieronder te bekijken.

NBA 2K20, Erica en Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration zijn van 7 juli tot 3 augustus gratis beschikbaar voor abonnees via PS Plus. De games Call of Duty: WW2 en Star Wars Battlefront 2 zijn dan niet meer beschikbaar op de dienst.

PS Plus

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Het lekker op 10 jaar houden en stoppen met PS Plus in deze vorm. Betalen voor een netwerk als PS Plus en Xbox Live is onzin. Gewoon samenvoegen met PS Now tot één dienst.
 • @CerandoX.nl


  Ben het hier mee eens! Heb al jaren geen PS Plus meer, de games zijn dan toch niet echt van jou en multiplayer games die ik leuk vind zijn op de Switch.
 • @wiebeamalur

  Gebruik je geen party chat met vrienden?
 • @CyberFl
  Party chat kun je ook zonder Plus gebruiken en je gaat toch niet party chat aanhalen als rechtvaardiging voor PlayStation Plus?
 • @CerandoX.nl

  Zou voor de consument wel lekker zijn, maar waarom zou een Sony of MS dit doen?
 • @Shuckles

  Omdat ze hun streaming diensten moeten pushen en omdat het anders wéér een abonnement erboven op is en dat maakt het misschien net te duur voor veel mensen.

  Basis features afpakken die helemaal niets met het platform te maken hebben is natuurlijk de reinste afzetterij. Een dienst die echt het geld waard is zal veel meer impact maken.

  Gun die mensen die geen abo nemen gewoon lekker het kopen van games en online play en je zult zien dat veel van die mensen alsnog GamePass zullen nemen omdat het een betere deal is. Hetzelfde geld voor Sony natuurlijk.

  Daarnaast hijgt de concurrentie in hun nek. Stadia is misschien nu nog niet zo groot, maar dit kan zeker groot gaan worden en daarbij hoef je niet eens een console te kopen of een abo te nemen (1080p) voor online gaming.
 • @CerandoX.nl
  Zolang de consument alles als zoete koek neemt, zal er niet veel veranderen ben ik bang ;). Maar ben het wel met je eens dat betalen voor PS+ en Xbox live onzin is, vooral als je weet dat de meeste games P2P is en dadelijk PC boys op dezelfde servers gratis kunnen spelen.

  Heb dit jaar ook mijn PS+ abbo voor het eerst in 9 jaar laten aflopen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren