1. PS4 Slim-bundel met Fortnite verschijnt later deze maand

PS4 Slim-bundel met Fortnite verschijnt later deze maand

Met 500 V-Bucks en exclusieve skin

Er verschijnt een PlayStation 4-bundel met daarin het populaire Fortnite: Battle Royale.

In de bundel zit een PlayStation 4 Slim, een DualShock 4-controller, en de gratis game Fortnite: Battle Royale. Daarbij krijgen spelers 500 V-Bucks en een exclusieve Royale Bomber-skin die op geen andere manier verkrijgbaar is.

De bundel werd via het Italiaanse Facebook-account van PlayStation aangekondigd, al heeft Sony nog geen aankondiging voor alle regio gedaan. Hoewel de Italiaanse Facebook-post een releasedatum van 16 juli meldt, staat de bundel al wel op Bol.com. Daar staat dat de bundel op 29 juni uitkomt en 299 euro, dezelfde prijs als een reguliere PS4 Slim, gaat kosten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • 500 vbucks is wel een lachwekkend hoor. Een Legendary Skin kost al 2000 vbucks… :/
 • @Rickachu
  Je krijgt toch al een exclusieve skin.
 • @CerandoX.nl Ja bij aanschaf van een freaking PS4! Stel dat iemand speciaal de 'Fortnite' editie wil omdat hij/zij zo'n grote fan is van de game, is 1 skinnetje toch wel heel karig… Het is niet zo dat de PS4 zelf er al Fortnite-achtig uitziet.
 • @Rickachu
  Als fan moet je ook je grenzen kunnen trekken vind ik. Als ze bij Fortnite een skinn gaan uitbrengen voor 50 euro ga je dat toch ook niet kopen? Want dan ben je geen fan, maar heb je een obsessie
 • Lachwekkende bundel dit…
 • Een Playstation slim samen met een gratis game, en het dan een bundel noemen. #Fortheplayers
 • @Robskeee
  gratis ja, maar die kids geven er bakken met geld aan uit. Het is echt niet normaal… de kleine (10 jaar) van mijn vriendin, wilde voor 25 euro een skin een dansje en geloof nog iets kopen en hij vond dat wel goedkoop zei hij. Dit is dus mooi niet doorgegaan. belachelijke prijzen voor digitale onzin.
 • @Soon. Het lijkt nu net alsof je vriendin 10 jaar is :P
 • @MythicZ
  wie zegt dat dit niet zo is. scherp hoor!
 • @Robskeee Je vergeet alleen al dat dit ontzettend veel kan gaan verkopen. Men hoort overal van Fortnite en zien nu een bundel en halen die gewoon binnen. Dit is pure marketing wat gewoon goed zal werken. Laten we even niet vergeten dat Microsoft een bundel heeft gemaakt met een game die nogal erg broken is/was die normaal ook nog eens geld kost, en op de dag van vandaag zelfs niet eens meer in de schaduw kan staan qua populariteit. Gelukkig heb ik verder niks met beide games want PUBG heb ik opzich alweer sinds de 2e map nooit meer aangeraakt.

  Denk dat Sony ook erg zal gaan lachen uiteindelijk…
 • @Snake_NL Typische SnakeNL opmerking om er ff bij te vermelden dat Microsoft hetzelfde maar dan met een slechtere game heeft gedaan.
  Tuurlijk is het slim van Sony, meer geld in de la, maar ze naaien de nieuwe gamers door ze te laten denken dat ze er een game bij krijgen wanneer ze een PS4 aanschaffen. #FortheMoney
 • @Robskeee Als je zelfs eerst had nagedacht over je post dan had je geweten dat Microsoft zelf zoiets heeft uitgehaald met een populaire game. Dan had je namelijk zelf je post bijna achterwegen kunnen laten. Je kan je namelijk gaan afvragen waarom PUBG uberhaupt 30 euro heeft gekost en tot op de dag van vandaag nog steeds brak is qua content en ze nog steeds kloten aan de performance.

  Ze naaien volgens mij niemand want de bundel kost niet meer dan normaal toch? Jij stond zeker te springen van blijdschap toen Microsoft een broken game in de bundel stopte? Tuurlijk gaan mensen het met Microsoft vergelijken vanwege hun bundel met PUBG.

  Ga nou niet schijnheilig lopen doen nu. en dat #FortheMoney zet ik eerder bij de PUBG bundel neer.
 • @Snake_NL Beide bundels slaan nergens op imo, de PS4 bundel omdat Fortnite gratis is, en de Xbox bundel omdat PUBG voor geen meter werkt opde Xbox. Ik heb mij dan ook mateloos geërgerd aan het feit dat er op de E3 (Microsoft) een trailer van PUBG voorbij kwam terwijl het spel nog zo kapot is als wat.
 • @MythicZ ik las ergens anders dat dit de volledige Fornite game is die je krijgt en niet alleen de Battle Royal modus. De volledige game is nu nog niet gratis namelijk. Bundels slaan wel ergens op want dat verkoopt goed bij de mainstream. PUBG verkocht ook wel goed qua bundel, maar Fornite is bij de mainstream een heel stuk populairder dan PUBG, dus zo’n gekke zet is het niet van Sony en EPIC. Het is iedergeval niet zo’n broken game als PUBG.
 • @MythicZ
  Mee eens. Beide bundels geven weinig tot niks als toegevoegde waarde boven een standaard ps4
 • Blijft inderdaad een naaistreek om games zoals PUBG en, in het verleden, Project Spark te promoten terwijl ze afschuwelijk slecht draaien.

  Dan is die negatieve aandacht en het meermaals herhalen van PS4-quotes totaal overbodig. Een echte haatreactie.
 • @Robskeeee

  Mag je hier tegenwoordig ook geen terechte kritiek meer uiten op een bepaald bedrijf, omdat het toevallig jouw voorkeur is? We zitten hier op een gamesite en niet in Noord-Korea waar het verboden is om kritiek te hebben op bepaalde individuen zoals Phil Jung Spencer.

  Daarbij komt ook nog eens dat Snake dit in de juiste context heeft geplaatst, nl. bundels vergelijken met elkaar en wie van de twee de slimste marketingstrategie heeft. Sony is daarbij in dit geval heel slim omwille van de immense populariteit van Fortnite. Ik snap dus echt niet wat daar zo vreemd aan is om die link te leggen.

  Wat een kinderlijke manier om een vete uit te vechten is dit, zeg. #HashtagOmEenHashtagTeHebben
 • @Mister Frowdo #IkHebGeenArgumentenDusIkGebruikMaarEenHasTag
 • Even lachen om dit Playstation Dom pakket
 • Lijkt meer een variant van een basis pakket dat men wil branden met een populaire game op de hoes.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren