1. PS4-trofeeën voor Untitled Goose Game opgedoken, zonder officiële aankondiging

PS4-trofeeën voor Untitled Goose Game opgedoken, zonder officiële aankondiging

Komt Untitled Goose Game naar de PlayStation 4?

De populaire gans is tot nu toe alleen maar in actie te zien op pc en Switch, maar daar komt wellicht binnenkort verandering in. Er zijn PS4-trofeeën opgedoken voor het spel van deze terroriserende gans, dit duidt op een PS4-versie voor Untitled Goose Game.

De game was tot nu toe alleen maar beschikbaar voor de Nintendo Switch en pc, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Er is een trofeeënlijst opgedoken, die te vinden is bij Exophase, waarin te zien is wat voor acties uitgevoerd moeten worden om een trofee te bemachtigen.

untitled goose game

Zo zijn er verschillende trofeeën te bemachtigen voor het voltooien van de verschillende To Do-lijstjes in de game. Maar er zijn ook trofeeën te winnen voor andere dingen, zoals het opsluiten van de arme jongen die zijn bril al kwijtraakt. Natuurlijk wordt er ook een Platinum trofee uitgedeeld als de speler alle andere trofeeën heeft gewonnen.

In oktober lieten de makers van Untitled Goose Game al weten dat ze de game graag op de PlayStation 4 en Xbox One wilde zien en hoopten ze dat dit snel ging gebeuren, blijkt uit een interview met ABC News. Er is vooralsnog geen officiële aankondiging geweest, maar het lijkt erop dat Untitled Goose Game dus binnenkort naar de PlayStation 4 gaat komen. Dit is op zich niet verrassend, gezien het succes van de eerdere releases van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiair op de redactie van Inside Gamer en Gamer. Grote Final Fantasy en Tomb Raider fanaat. Ook anime en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren