1. Untitled Goose Game komt naar de PlayStation 4

Untitled Goose Game komt naar de PlayStation 4

Werd bekendgemaakt tijdens de PlayStation State of Play-livestream

Via de PlayStation State of Play-livestream is bekendgemaakt dat Untitled Goose Game vanaf 17 december beschikbaar is voor de PlayStation 4. Spelers kunnen dus over een paar dagen ook de dorpelingen terroriseren op de PS4.

De populaire gans was tot nu toe alleen maar in actie te zien op pc en Switch, maar daar komt verandering in.

Al eerder dook er is een trofeeënlijst op, die te vinden is bij Exophase, waarin te zien is wat voor acties uitgevoerd moeten worden om een trofee te bemachtigen.

untitled goose game

Zo zijn er verschillende trofeeën te bemachtigen voor het voltooien van de verschillende To Do-lijstjes in de game. Maar er zijn ook trofeeën te winnen voor andere dingen, zoals het opsluiten van de arme jongen die zijn bril al kwijtraakt. Natuurlijk wordt er ook een Platinum trofee uitgedeeld als de speler alle andere trofeeën heeft gewonnen.

In oktober lieten de makers van Untitled Goose Game al weten dat ze de game graag op de PlayStation 4 en Xbox One wilde zien en hoopten ze dat dit snel ging gebeuren, blijkt uit een interview met ABC News.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • In de Eshop laatst een filmpje bekeken van deze game. zag er hilarisch uit. Als ie een keer goedkoper is, koop ik m misschien wel.
 • @Luigi1985

  Nu moet ik wel een keuze maken, PS4 of switch mmm
 • @CyberFl
  Beide versies zien er hetzelfde uit en spelen hetzelfde. Het enige verschil is dat één versie portable kan worden gespeeld en de andere niet.

  Als je de keuze maakt aan de hand van pros en cons, is het dus best makkelijk. :P

  Geweldige game overigens, kan hem alleen maar aanraden.
 • @Snuivert Ja ik vind het een toppertje, maar ja dat merk je ook in mijn WTF updates… Daar is ie altijd in te vinden XD
 • En volgende week meteen de Gamepass in. Perfect daarvoor, geef er liever geen geld aan uit, maar wel grappig om ff te spelen.
 • @That Mr Awesome
  Super tof nieuws inderdaad! Mag eigenlijk ook wel in het artikel benoemd worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren