1. PS5-gamers spelen per ongeluk PS4-versie CoD: Black Ops Cold War

PS5-gamers spelen per ongeluk PS4-versie CoD: Black Ops Cold War

Let goed op de drie stipjes!

Sommige PlayStation 5-gamers spelen per ongeluk de PlayStation 4-versie van Call of Duty: Black Ops Cold War.

Dat zegt Eurogamer te hebben vernomen. De verwarring ontstaat bij het kopen van de de cross-gen bundel of de Ultimate Edition van de shooter. Wanneer men dat doet, ontvangt men namelijk zowel de PlayStation 4- als PlayStation 5-versie van de game.

Wanneer een van deze edities via de PlayStation Store wordt aangeschaft, kan men kiezen welke onderdelen van Black Ops Cold War geïnstalleerd worden - bijvoorbeeld alleen de campagne of de multiplayer. Wanneer men er voor kiest om alles te installeren, kan het gebeuren dat de PS4-versie per ongeluk wordt afgespeeld.

Om er zeker van te zijn dat de PS5-editie van het spel gespeeld wordt, moet men het icoontje met drie stipjes aanklikken naast de speelknop. Daar kan men specifiek de PS5-versie van het spel kiezen. Wanneer de game dan wordt opgestart, gaat het wel daadwerkelijk om de PS5-versie.

Call of Duty: Black Ops Cold War is nu beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De PlayStation 5 zelf komt aanstaande donderdag uit in Europa.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dan is smart delivery toch wel een uitkomst
 • @Nol
  Op zich wel maar cod is een uitzondering, vergissingen kunnen ook op xbox voorkomen. Je moet goed uitkijken welke versie je koopt. De één is gewoon een goed performende one x variant en de iets duurdere is de series x variant.
 • @Nol
  Ja, maar op de XSX|S is precies hetzelfde aan de hand. Activision doet er niet aan mee, helaas.
 • @Nol

  Fake news!
 • Op de xbox heb ik ook al mensen de vergissing zien maken. Cod heeft namelijk geen smart delivery maar gewoon 2 versies in je bibliotheek. Dus net als de ps5 blijkt. Je kan het zien aan de ray tracing pack die je los kan installeren. Dan heb je de goede.

  Edit: Tijdens de release stond er nog geen X|S icoon bij. Dus was ff opletten. Nu staat het er wel bij. Dus vergissen kan niet echt meer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren