1. God of War ontvangt vandaag PS5-patch

God of War ontvangt vandaag PS5-patch

Speel de game in 60 fps en 4K checkerboard

Vandaag moet een PlayStation 5-patch voor de PS4-game God of War uitkomen.

De gratis patch vervangt volgens ontwikkelaar Sony Santa Monica de huidige graphics-modus in de game met een "nieuwe standaard setting waarmee PS5-spelers zowel de beste prestaties als resolutie ervaren". 

Waar spelers op PlayStation 4 kunnen kiezen tussen graphics en resolutie, hoeft men op PS5 na de patch geen keuze te maken. Het spel draait dan altijd in 60 frames per seconde en een resolutie van 4K checkerboard (op 2160p). 

God of War verscheen in 2018 en plaatst Kratos samen met zijn zoon in een Noorse setting. De game is gratis verkrijgbaar voor alle PlayStation 5-gamers met een PlayStation Plus-abonnement via de PlayStation Plus Collection. Sony Santa Monica werkt ondertussen aan een vervolg, God of War: Ragnarok. Volgens een vorig jaar verschenen trailer moet die game dit jaar uitkomen, al zijn sinds die eerste aankondiging geen verdere details bekendgemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Reden om hem weer te spelen dus!

    Maar eerst verder met Immortals Fenix Rising! wat een pareltje is dat zeg!
  • Mooi! Nu nog The Last of Us II en ik ben helemaal blij. Al zou iets meer dan een resolutie/framerate upgrade wel zo fijn zijn.
  • Heb er nog niet aan kunnen beginnen, ben enorm blij om het zo voor de eerste keer te kunnen ervaren.
  • Aardig, maar ik vond hem tegenvallen. Weet nog goed dat ik na het spel direct de delen op de ps2 en ps3 ben gaan spelen om toch die kick te krijgen die ik verwachte.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren