1. PSN-naamsveranderingen officieel

PSN-naamsveranderingen officieel

Tijd om die beschamende namen te veranderen

Binnenkort is het mogelijk om je PSN-naam te veranderen. Dit maakt Sony bekend in een post op PlayStation Blog.

De optie gaat 'binnenkort' in bèta bij het PlayStation Preview Program. Bètatesters van nieuwe PlayStation-firmware kunnen dan hun PSN-naam naar wens aanpassen. Op welke datum de optie beschikbaar wordt is nog onbekend.

Elke spelers kan zijn of haar naam eenmaal gratis veranderen, daarna kost het 4,99 euro voor PlayStation Plus-leden en 9,99 euro voor niet-leden. Tijdens het proces kunnen spelers kiezen om ook hun oude PSN-naam weer te geven, zodat vrienden hen erkennen. Dit kan achteraf echter niet meer aangepast worden en werkt alleen met games die zijn verschenen na april 2018, en een aantal games hiervoor.

PSN-naamsveranderingen gaan in november in bèta, waarna de optie begin 2019 wordt uitgerold voor alle gebruikers.

PlayStation

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Totaal geen behoefte aan. Ben wel tevreden met mijn naam. Maar wel goed dat het eindelijk kan.
  • @TommieNL
    Inderdaad wel handig voor mensen die een verschrikkelijke naam hebben genomen. De gasten waar ik altijd mee game noemen me nu nog steeds "blue" ondanks dat ze mijn naam weten. Zou zonde zijn om het dan te wijzigen:p
  • Ik las de titel totaal verkeerd. Gaat dus om de accountnaam wat al even in het nieuws was. Dacht nu te lezen dat PSN een naamsverandering onderging. Anyway, ik denk dat ik ook maar eens ga kijken of ik dit nog ga doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren