1. Psychonauts 2 uitgesteld tot 2020

Psychonauts 2 uitgesteld tot 2020

Ontwikkelaar Double Fine heeft meer tijd nodig

Slecht nieuws voor Psychonauts 2 fans, de lancering van het spel is uitgesteld tot in elk geval 2020.
Psychonauts 2

Het spel werd oorspronkelijk uitgegeven worden door Starbreeze, ontwikkelaar Double Fine maakte echter bekend dat de ontwikkelaar de switch van Starbreeze naar Microsoft heeft gemaakt. Microsoft heeft Double Fine namelijk opgekocht, niet heel gek dus. Het spel verschijnt ondanks deze overname nog steeds gewoon voor alle eerder aangekondigde platformen, ook de PlayStation 4.

Double fine vertelt in een berichtgeving dat er verder geen opmerkelijke veranderingen gaan plaatsvinden. Op één uitzondering na, Psychonauts wordt uitgesteld tot 2020. In het bericht staat het volgende geschreven: "We weten dat het altijd teleurstellend is wanneer er langer gewacht moet worden, maar we weten ook dat jullie allemaal super begripvol zijn en dat jullie net als wij, een zo goed mogelijk spel willen zien".

Op E3 werd er al verteld dat uitstel voor Psychonauts er dik in zat, nu is echter duidelijk dat de uitstel tot in elk geval 2020 is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren