1. Psyonix verlaagt prijzen op Blueprints in Rocket League

Psyonix verlaagt prijzen op Blueprints in Rocket League

Na feedback van spelers

Rocket League-ontwikkelaar Psyonix laat via een blogpost weten dat de prijs van lootbox-vervanger Blueprints naar beneden gaat. Dit naar aanleiding van de feedback van spelers via onder andere de Discord, Reddit en Twitter, meldt Psyonix.

In oktober liet Psyonix al weten dat de lootboxen vervangen gingen worden door een nieuw systeem dat gebruikmaakt van Blueprints. Nadat een wedstrijd van Rocket League gespeeld is, heeft de speler de kans om een blauwdruk te krijgen. De blauwdruk laat precies zien om welk item het gaat en de prijs die ervoor betaald wordt. Hierdoor weet de gebruiker altijd wat hem/haar te wachten staat. De gebruiker kan kiezen welke blauwdrukken er wel en niet worden gebruikt en wordt het controversiële gok-element van lootboxes vermeden.

rocket league

Om deze items en de blauwdrukken te kopen, kan er gebruik worden gemaakt van de nieuwe valutavorm genaamd Credits. Nu is het aantal Credits dat nodig is om deze items aan te schaffen flink verlaagd. Zo kostten Exotic-items voor de wijzigingen nog ongeveer 1600 Credits, maar dat is nu verlaagd naar 700 tot 800 Credits. Psyonix meldt wel dat van deze prijzen afgeweken kan worden met betrekking tot speciale items.

Spelers die tussen vier en elf december een aankoop hebben gedaan kunnen het verschil in Credits tussen de nieuwe en oude prijzen terugkrijgen, dit gebeurt automatisch. “Deze prijsaanpassing is een eenmalig en is alleen van toepassing op aankopen die zijn gedaan tussen 4 december en 11 december,” aldus Psyonix.

Klik hier voor alle nieuwe prijzen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren