1. P.T. kan niet op PlayStation 5 gedownload of gespeeld worden

P.T. kan niet op PlayStation 5 gedownload of gespeeld worden

Logisch, maar toch jammer

Het is niet mogelijk om P.T., de door Hideo Kojima ontwikkelde demo voor Silent Hills, te spelen op PlayStation 5.

Dat heeft een woordvoerder van Konami bevestigd aan Gamesradar. Hij meldt dat de "de content niet beschikbaar komt op de PlayStation Store, dus gebruikers kunnen de content niet opnieuw downloaden voor backward compatibility op PlayStation 5".

Voor veel gamers zal dit nieuws niet als verrassing komen. P.T. lanceerde oorspronkelijk op de PS Store op de PlayStation 4 als demo voor Silent Hills. Toen Hideo Kojima bij Konami vertrok, werd de game geannuleerd en kon de demo niet meer gedownload worden. Alleen mensen die de demo op hun console hadden staan, konden hem nog spelen. Bij het verwijderen van de demo kan hij niet meer opnieuw gedownload worden.

Het is dan ook logisch dat de game niet opnieuw gedownload kan worden op PlayStation 5. Mogelijkerwijs vinden inventieve gamers uiteindelijk alsnog een oplossing, maar voor nu lijkt P.T. gebonden aan PlayStation 4-consoles waar hij op gedownload is.

PT

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Je kunt toch gewoon de game verplaatsten op een externe HDD en aansluiten op de ps5 ?????

    Dus zo logisch lijkt me dat niet
  • We'll see about that!! Er zijn andere manieren om PT te downloaden.
    Ik heb alleszins PT op usb stick gezet zodat ik het naar PS5 kan downloaden. En ik ga ook deze manier proberen, je kan dus via een programmaatje PT downloaden via de console.
    https://www.youtube.com/watch?v=NCgH6kj61Mo

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren