1. PUBG Corp. maakt anti cheat-update ongedaan

PUBG Corp. maakt anti cheat-update ongedaan

Update zorgde voor crashes

PUBG Corp. maakt de anti cheat-update ongedaan omdat het zorgde voor crashes bij sommige spelers.

Hoewel de anti cheat-update daadwerkelijk succes had in het bestrijden van hacks in PUBG zorgde het er ook voor dat de game crashte voor sommige spelers. Hierdoor was PUBG Corp. gedwongen om de patch ongedaan te maken. Op Twitter laat PUBG Help weten dat ze aan de update blijven werken om de compatibility-problemen op te lossen en hem toch weer live te zetten. Voor nu moeten spelers een kleine patch downloaden om het spel weer te kunnen spelen.

PUBG Corp. werkt al een tijdje tegen het gebruik van cheats en third-party-programma's. In januari zijn er in China 120 mensen gearresteerd voor het maken en distribueren van cheat-software.

Begin februari begon het bedrijf aan de patch die er nu weer uit is gehaald. Deze update zorgde ervoor dat third-party-programma's zoals ReShade niet meer werkten. ReShade maakte de graphics van PUBG levendiger, maar het zorgde er ook voor dat andere spelers meer opvallen, wat gebruikers een voordeel geeft.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Vorige week nog tegen iemand gespeeld die mij en een vriend dwars door een boom heen schoot en ons al blijkbaar dwars door een heuveltje zag aankomen. Super irritant
  • Jammer dat mensen online moeten cheaten, ga je nou cheaten/glitchen in een singleplayer game prima maar online..
  • @BiohazardJP

    Dat zijn zoldertrollen die straatvrees hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren