1. PUBG en Octopath Traveler nu speelbaar via Google Stadia

PUBG en Octopath Traveler nu speelbaar via Google Stadia

Ook EA brengt zijn games naar de service

Vanaf vandaag zijn PlayerUnknown's Battlegrounds en Octopath Traveler verkrijgbaar via Google Stadia.

Google kondigde gisteren tijdens hun Stadia Connect-uitzending aan dat de games naar het platform kwamen. Het gaat om de Pioneer Edition van PUBG, die via een upgrade naar de Chicken Dinner Edition kan worden omgevormd. PUBG is het spel dat het battle royale-genre in korte tijd populair maakte. Octopath Traveler van Square Enix verscheen oorspronkelijk op de Switch, maar kwam eerder ook al op pc uit.

Google heeft ook aangekondigd dat Electronic Arts zijn games naar de service brengt. Fifa en Madden NFL moeten ergens deze winter verschijnen. Star Wars Jedi: Fallen Order moet ook ergens eind dit jaar op Stadia uitkomen. Daarnaast brengt EA twee nog niet aangekondigde games naar Stadia.

Andere games die voor de service zijn aangekondigd, zijn Zombie Army 4: Dead War op 1 mei, Embr op 21 mei en Rock of Ages 3 in juni. De skateboarding-game Wave Break komt tijdelijk exclusief naar Stadia, maar er is nog geen releasedatum. Tot slot komt de creatieve game Crayta ergens deze zomer exclusief op Stadia uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • haha flikker op met je stadia bende.. no one wants it!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren