1. PUBG krijgt een wapenbalans-update

PUBG krijgt een wapenbalans-update

De assault rifle is het voornaamste slachtoffer

Wapens in PUBG worden binnenkort opnieuw gebalanceerd om meer diversiteit aan speelstijlen aan te moedigen.

Dat laat PUBG Corp. weten via Steam. Er worden flinke aanpassingen gemaakt aan de balans en vooral de assault rifle komt hieronder te lijden. "Volgens ons onderzoek worden alleen specifieke wapensoorten gebruikt," zo meldt PUBG Corp. "Wij willen dat spelers verschillende wapens gebruiken aan de hand van persoonlijke voorkeuren en specifieke situaties." Na deze aanpassingen hopen ze dat spelers niet meer simpelweg "het beste wapen" zullen kiezen.

PUBG

Ook de wapen-extensies worden aangepakt om dezelfde reden. Tenslotte wordt de level drie-helm volledig uit normale loot spawns verwijderd. Deze blokkeert een headshot volledig maar gaat dan kapot. "We willen niet dat geluk de enige factor is in het verkrijgen van loot, dus deze helm zal alleen nog beschikbaar zijn in care packages."

De veranderingen worden uitgeprobeerd in de testservers voordat ze naar het volledige spel komen. PUBG Corp. laat weten dat dit de eerste keer is dat ze een grote verandering als deze doen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren