1. PUBG krijgt grottenstelsel in nieuwe map Savage

PUBG krijgt grottenstelsel in nieuwe map Savage

map-selectie en gratis speelbaar voor Xbox live Gold-abbonees

PUBG corp introduceert nieuwe features voor PUBG. Zo krijgt de nieuwe map, Savage een grottenstelsel en komt er map-selectie naar het spel. Ook is het spel gratis uit te proberen voor Xbox One-spelers met een Xbox Live Gold-abonnement.

Begin deze week bracht PUBG Corp het nieuws dat de nieuwe Savage-map in PUBG een aantal aanpassingen kreeg. Zo gaat de blauwe zone niet meer volgens standaardtijden krimpen, maar wordt dit dynamisch bepaald op het aantal spelers. Tevens kreeg de tropische map een aantal nieuwe gebieden.

PUBG Savage map

Woensdag heeft PUBG Corp in een post op Steam laten weten dat er nog meer veranderingen op komst zijn voor Savage. Zo krijgt de map een grottenstelsel waarin spelers rechtstreeks in kunnen parachuteren. Eenmaal geland in de grot kan het het tunnelnetwerk worden ontdekt. Zo heeft het verschillende uitgangen en in het midden een meertje.

Het team achter de map laat weten dat ze inspiratie hebben opgedaan tijdens hun reis door Thailand en de Phraya Nakhon-grot.

PUBG Savage map

In de post van woensdag stonden eindeloze reacties van gebruikers die vroegen om map-selectie. Nu heeft PUBG corp een dag later bekend gemaakt dat dit daadwerkelijk wordt geïntroduceerd. Map Selection is een feature die vooralsnog alleen beschikbaar is voor test-servers. Spelers kunnen bij het starten van een potje selecteren of zij de Miramar- of Erangel-map willen spelen.

Als alternatieve oplossing komt het voor dat sommige spelers het Miramar-level verwijderen uit de bestanden van PUBG, zodat ze automatisch worden geweigerd voor de desert-map tijdens matchmaking.

PUBG Map Selection

Alle Xbox Live Gold-leden kunnen vanaf vandaag tot en met zondag 22 april de game gratis spelen. Tijdens deze periode kunnen spelers Battle Points verdienen om cosmetische items vrij te spelen. Wanneer zij besluiten na de periode uiteindelijk het spel aan te schaffen behoudt de speler deze Battle Points gewoon.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Nu alleen nog een 1x1 of 2x2 map + custom lobby's voor iedereen en dan is het voor mij echt de game van dit moment.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren