1. Nieuwe training-modus met unieke map aangekondigd voor PUBG

Nieuwe training-modus met unieke map aangekondigd voor PUBG

Nieuwe modus moet in september op pc uitkomen

De populaire game PUBG krijgt een nieuwe training-modus. De nieuwe modus bevat volgens ontwikkelaar PUBG Corp een unieke map met afmetingen van twee bij twee kilometer.

De nieuwe modus werd door PUBG Corp. onthuld als onderdeel van de recent aangekondigde Fix PUBG-campagne, waarin het bedrijf streeft om meerdere problemen in de game aan te pakken. De nieuwe modus dient van waarde te zijn voor zowel beginnende spelers als ervaren spelers.

PUBG
PUBG

De modus is tot een bepaald niveau te vergelijken met de reeds uitgekomen Playground-modus in Fortnite; een sandbox-locatie zonder missies waar spelers de mechanieken van de game kunnen leren en kunnen experimenteren zonder constant te hoeven vrezen dat je wordt doodgeschoten. Echter heeft de training-modus in PUBG de mogelijkheid om met 5 tot 20 spelers tegelijkertijd te spelen. Daarnaast bevat het zijn eigen unieke map met een grootte van twee vierkante kilometer.

PUBG
PUBG
PUBG

Op de unieke map zijn er meerdere activiteiten die spelers kunnen uitvoeren. Zo is er een schietbaan met doelwitten waar spelers kunnen oefenen met hun schietvaardigheden. Deze doelwitten verschillen met afstanden van 400 meter, 800 meter en één kilometer. Ook is er een racebaan waar je kan rijden met verschillende voertuigen uit de game. De map bevat verschillende soorten racetracks die spelers veel variatie bieden om op de gewenste manier te oefenen. Daarnaast zijn er meerdere locaties op de map die gebruikt kunnen worden als doelwitten voor het oefenen met parachutespringen en nog veel meer.

PUBG
PUBG

PUBG Corp. zegt dat de nieuwe modus dan ook toegankelijk is voor zowel ervaren spelers als beginners. Ervaren spelers kunnen zich bijvoorbeeld richten op het oefenen van meer genuanceerde tactieken. Beginnende spelers kunnen doen en laten wat ze willen en de basismechanieken leren te begrijpen voordat ze het geweld tegemoet gaan.

Alhoewel de training-modus nog in ontwikkeling is ziet PUBG Corp. dit meer als alleen een nieuwe modus. De ontwikkelaar zegt dat het verwacht verschillende elementen in de toekomst aan te passen en spelers de vrijheid wil geven om ideeën te delen over wat ze graag in de toekomst in de game willen zien.

De training-modus voor PUBG wordt in september verwacht op pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren