1. PUBG-map Miramar komt op 24 mei naar Xbox One

PUBG-map Miramar komt op 24 mei naar Xbox One

Woest zijn in de woestijn

Microsoft laat tijdens een nieuwe aflevering van Inside Xbox weten dat de Miramar-map van PUBG op 24 mei naar de Xbox One komt.

Miramar is al een tijdje beschikbaar op pc en eind januari werd de map zelfs nog flink aangepast gebaseerd op feedback van de spelers. Ook kan het al gespeeld worden op mobiele apparaten. Nu is de Xbox One aan de beurt. De PUBG-map is al sinds december te spelen op testservers, maar is vanaf 24 mei dus voor iedereen met een Xbox One beschikbaar.

Naast de Miramar-update laat Microsoft ook weten dat er een update komt die PUBG-performance op de Xbox One verbetert. Wanneer deze update wordt doorgevoerd is voorlopig nog onbekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Op de testserver was de map goed te doen, vooral met de grafische verbeteringen. Zal de game dan toch een beetje speelbaar worden? ;) Dit weekend zullen er ook diverse verbeteringen voor de testserver worden doorgevoerd, patch notes komen in de loop van de dag.

    Edit, hallo patch-notes:
    https://forums.playbattlegrounds.com/topic/239041-xbox-test-server-patch-notes-5182018-edition/

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren