1. PUBG teased Halloween personages

PUBG teased Halloween personages

Spelers bekritiseren PUBG voor keuze

In een tweet van PlayerUnknown's Battleground is een video geplaatst waarin Halloween-personages worden geteased. In de PUBG-video wordt een vrouwelijke soldaat door iemand achtervolgd terwijl een horrorclown van bovenaf toekijkt.

PUBG heeft verder niks toe te voegen over wat er tijdens dit Halloween-evenement gaat gebeuren in de game. De video zorgt wel voor discussie onder spelers zowel positief als negatief.

De kritiek van spelers op het PUBG Halloween-evenement gaat onder andere over dat de content waarschijnlijk niet eens naar de Xbox komt. Verder zijn spelers van de game nog steeds ontevreden over sommige problemen in PUBG. Het verwijt dat het bedrijf meer zijn best doet om leuke features toe te voegen dan eerdere problemen te verhelpen is er, zeker nu met competitie als Fortnite en de nieuwe Blackout-modus van Call of Duty: Black Ops 4.

PlayerUnknown’s Battlegrounds is beschikbaar voor pc, Xbox One, iOS en Android.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren