1. PUBG-tests brengen veranderingen naar de nieuwe tropische map

PUBG-tests brengen veranderingen naar de nieuwe tropische map

Blauwe zone past zich aan het aantal spelers aan

Op Steam heeft PUBG corp in een post gemeld dat de nieuwe map, Savage wordt getest op gesloten experimentele servers. Dit is is de tweede keer dat er tests worden uitgevoerd. PUBG corp heeft geleerd van de eerste ronde tests en veel veranderingen toegevoegd aan de nieuwe tropische map. Zo krimpt de blauwe zone (cirkel) niet meer volgens een standaard schema.

Savage is de kleinste map van PlayerUnknown's Battlegrounds tot nu toe. De map is 4 km bij 4 km en is daarmee veel kleiner dan de map Miramar. Deze is 8 bij 8.

De laatste versie van de map heeft 3 nieuwe gebieden, namelijk Banyan Grove, Abandoned Quarry en Dock

Banyan grove pubg

Banyan Grove

pubg savage

Abandoned Quarry

Dock

In deze kleine map zijn ook veel objecten verplaatst. Dat zorgt namelijk voor een betere doorstroming van spelers. De meest opmerkelijke verandering aan de spelregels is dat de blauwe zone nu niet meer op standaardtijden krimpt. In de post zegt PUBG corp: "Een nieuwe feature zorgt ervoor dat de bluezone de wachttijden om te krimpen baseert op het aantal overgebleven spelers." De blauwe zone zal dus hoogstwaarschijnlijk sneller beginnen te krimpen wanneer er minder spelers levend zijn. Het weersysteem is ook aangepast. Zo wordt er gezegd dat weer nu in real time verandert en dus tijdens een potje meerdere keren zomaar kan omslaan.

PUBG corp zegt dat spelers nog een aantal maanden moeten wachten op de nieuwe map. "In de tussentijd zullen we korte testperiodes gebruiken verder te ontwikkelen", aldus het bedrijf.

Via deze link kan je toegang aanvragen tot de gesloten servers. Zoals PUBG corp al vertelt is er niet voor iedereen plaats, dus moet je snel zijn om een key te bemachtigen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren