1. PUBG volgende week gratis uit te proberen op Xbox One

PUBG volgende week gratis uit te proberen op Xbox One

PUBG is volgende week voor een aantal dagen gratis uit te proberen op Xbox One voor spelers met een Xbox Gold-lidmaatschap.

Dat heeft pr-medewerker Jeff Rubenstein van Xbox dinsdag laten weten tijdens de tweede aflevering van Inside Xbox. Geïnteresseerden kunnen van 19 tot en met 22 april PlayerUnknown's Battlegrounds uit proberen. Hiervoor moeten zij alleen wel een Xbox Gold-lidmaatschap hebben.

Alle Xbox Gold-leden kunnen het spel in de bovenstaande periode gratis downloaden en uitproberen. In het spel is bovendien een five-pack verkrijgbaar waarmee spelers hun personage kunnen aankleden met een een beanie, broek, schoenen en een speciaal shirt. Of dit pakket geld gaat kosten is nog niet bekendgemaakt, wel weten we dat ie alleen tussen 19 en 22 april verkrijgbaar is.

Afgelopen donderdag kwam er nog een update uit voor PUBG waardoor spelers nadat ze worden neergeschoten door de ogen van hun moordenaar kunnen kijken. Voorheen werden spelers nadat ze gedood werden helemaal uit het potje gehaald. maar kunnen nu het potje afkijken door het zicht van hun tegenstander. Wanneer de persoon die hen heeft gedood zelf sterft, gaat de camera naar de speler die hem of haar weer doodde. Op die manier kan er naar een potje gekeken worden tot deze uitgespeeld is.

PUBG

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

 • haha ze moeten zieltjes winnen nu ze vol aan het verliezen zijn :P
 • @Zorewin Verliezen van wat?
 • @Robskeee
  Ik gok van Fortnite. Ook al zijn 't behoorlijk verschillende games, de vergelijking wordt niet voor niets regelmatig gemaakt. Fortnite krijgt regelmatig leuke updates en content, waar PUBG steeds meer achter raakt. Los daarvan is de stabiliteit van PUBG op de Xbox nog lang niet optimaal, vooral als je 't met Fortnite vergelijkt. Laatst ter vergelijking Fortnite gestart, en 't is echt een wereld van verschil.
 • @Gaaiz Yup.. veel pubg gespeeld maar sinds fortnight niet meer aangeraakt.. Technisch alleen al is het spel al zoveel beter en dan komt erbij dat ze bij fortnight wel snappen hoe ze blue line campers tegen moeten gaan :)
 • @Zorewin, geef mij maar PubG. Niet omdat het spel beter is, het spel is nog buggy etc. Alleen de setting vind ik wel veel leuker. Dat gekleurde landschap en al dat bouwen tussendoor vind ik persoonlijk niks. Gelukkig maar dat iedereen een eigen smaak mag hebben. Dus PubG is beter voor mijn smaak.
 • @Zorewin
  Het is natuurlijk ook wel makkelijker om vernieuwende gameplay te brengen naar een game met minder realisme. Dan zijn de opties gewoon veel groter. Beide games hebben hun kwaliteiten vind ik.
 • Ik speel ook liever PUBG, ik haal er gewoon veel meer plezier uit dan uit Fortnite. Dat gespring en gebouw vind ik persoonlijk niks. Al moet ik zeggen dat Fortnite er wel een stuk beter uitziet en vloeiender loopt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren