1. Q-en-A: Welke YouTube creator volgen jullie op de voet?

Q-en-A: Welke YouTube creator volgen jullie op de voet?

TV is zó enorm 2019

We worden overspoeld met toffe content van creators die enorm gepassioneerd zijn door games, hardware, gadgets, films of zelfs zaken als vogels of DYI. Welke YouTubers volgen jullie en waarom?

Dagmar de Groot

The Sidemen, en dan voornamelijk Miniminter (MM7 Games/Simon). De Sidemen waren de eerste gaming-gerelateerde YouTubers die ik keek en door al deze jaren heen ben ik altijd blijven kijken. Voornamelijk Simon vind ik leuk omdat hij zo lekker droog is. De video's die hij samen met zijn vrienden doet zijn altijd gezellig, ik keek graag naar zijn GTA-videos, maar die doet hij niet meer zo vaak. Mijn honorable mentions gaan uit naar Miniladd en de Misfits, ook gaming YouTubers met een droge humor.

Sam beesems

Vlogger, content creator, presentator.... Ik weet niet meer hoe ik het moet noemen. Feit blijft dat SovietWomble (samen met vriend Cyanide) een van de grappigste personen op Youtube is. In de 'Random Bullshittery' afleveringen spelen hij en zijn vrienden samen ARMA, CS:GO of andere games, waar het vooral draait om elkaar het leven zuur maken en winnen minder belangrijk is. Consumeer met mate, want ik heb ooit letterlijk een spier gescheurd omdat ik zo hard om een aflevering moest lachen.

Michel Musters

Als ik eerlijk ben kijk ik nauwelijks naar content creators. Niet dat ik het niet knap vind wat die dames en heren doen, maar ik heb er simpelweg de tijd niet voor - wanneer ik niet zelf over games aan het schrijven ben, speel ik zelf graag een spelletje of - echt waar - doe ik zo nu en dan iets wat helemaal niets met games te maken heeft. Wel moet ik zeggen dat wat Rickachu - die we natuurlijk allemaal kennen op IG - doet erg leuk is! Oh, en nu ik er over nadenk, kijk ik voor de lol ook wel eens Girlfriend Reviews, gewoon voor de sterke humor. De video's van Tim Rogers kan ik daarnaast ook erg aanraden. Het is geen vlogger of streamer ofzo - zijn video's verschijnen op Kotaku - maar wat kan die man lekker ongegeneerd lullen over helemaal niets!

Jacco Peek

Pff, ik volg er eigenlijk heel veel. Ik volg Drift0r en XclusiveAce voor Call of Duty-analyses, Digital Foundry voor technische video’s en New Frame Plus, NoClip en Game Maker’s Toolkit voor video’s over game-ontwikkeling. Verder check ik heel veel video’s van Kinda Funny Games over van alles en nog wat, MysticUmbreon voor Pokémon-content en Girlfriend Reviews en Lekker Spelen voor schijtlollige video’s. Ik check ook alles van Athlean-X voor fitnessadvies, want die gast benadert sport zoals ik het graag zie. Verder wil ik Jorraptor nog even noemen voor z’n boeiende kijk op de industrie en informatieve video’s, en Juultje Tieleman omdat ik verliefd op haar ben.

Dennis mons

Televisie heb ik er echt uitgeflikkerd, dus ik kijk eigenlijk alleen nog maar content op YouTube. En ik ben groot fan van sommige kanalen, zoals Unboxing Therapy en Doug Demuro (die heel systematisch auto's ontleedt). Maar het is Ryan George, een Canadees die fantastische Pitch Meetings doet, waarbij films op shitty wijze worden voorgesteld, waar ik echt aan verslingerd ben. Zelfs als je met een goed gevoel de bioscoop uitloopt: hij zet je enthousiasme wel weer even (op hilarische wijze) op zijn plek.

Dus wie zijn jouw creators die we echt moeten checken? Drop het in de comments!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik speel veel Dead By Daylight en kijk zodoende graag naar Tru3Talent, The King en de zachtaardigste man van deze aardbol: Paulie Esther.
 • Ik heb ook geen tv abbo meer, dus kijk ook veel YouTube content. Wat game kanalen betreft volg ik RobinGaming al langere tijd. Hij plaatst niet meer zoveel als vroeger, maar de kwaliteit is wel hoog.
 • Shadypenguinn. Voornamelijk Nintendo content. Wat hij voornamelijk goed doet in mijn ogen is games spelen die hij tof vind, en niet omdat het populair zou zijn bijvoorbeeld. Daarnaast scheld hij ook nooit (wat bij anderen soms en irritant kan worden).
 • Ben groot One Piece fan en kijk/luister vaak naar Joyboy, Tekkin en af en toe Rogersbase. Die hebben af en toe best goede theorien.
  Heb zelf nooit Mariomaker gespeeld, maar heb wel genoten van veel creaties door het kanaal van DGR te kijken af en toe.
  Verder volg ik eigenlijk niet veel op Youtube.
 • Digital Foundry en Soviet Womble, verder kijk ik sporadisch op YouTube.
 • History channels, Xbox/PS fanboy kanalen, Fighting games, RPG`s, Battlefield, NL FiFA geld weggooi kanalen, Tech.

  Zolang het maar geen main stream US/UK media is zoals The Verge, IGN, Gamespot. Waar je een mening word opgedrongen in plaats van een normale review. Het boeit me geen reet of het een vrouw is. Gewoon een goed verhaal met een interessante character.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren