1. Q-N-A: Ben jij nog enthousiast over Cyberpunk 2077?

Q-N-A: Ben jij nog enthousiast over Cyberpunk 2077?

Gedempt enthousiasme

Afgelopen vrijdag was er weer een nieuwe presentatie over de game Cyberpunk 2077. De game is alleen wel al een paar keer uitgesteld dus het kan zo zijn dat het enthousiasme rond Cyberpunk 2077 is gezakt. De Insidegamer-redactie geven hun meningen hierover.

Zoë Bonefaas

Ik weet het niet. Een paar dagen geleden zei ik nog dat Cyberpunk bij mij een beetje in de vergetelheid raakt. Cyberpunk is echt een game dat ik zou spelen, maar dankzij een korte spanningsboog zakt de hype bij mij steeds weg. Betekend dit dat ik niet enthousiast ben bij de lanceren? Nee, dat denk ik niet. Maar ik denk dat ze wel met iets enorm vets moeten komen wil ik vóór de lancering weer in de hype-trein stappen.

the witcher

Jacco Peek

De presentatie vond ik niet zo spectaculair als de vorige twee. Brain Dance klinkt bijvoorbeeld tof, maar de uitleg was een beetje langdradig. De verschillende previews hebben me wel weer enthousiast gemaakt. Buiten de absurde vrijheid in die game, klinken de quests als iets wat ik onwijs ga waarderen. Nog meer manieren om keuzes te maken, met nog meer gevolgen. Hij kan niet snel genoeg komen.

cyberpunk 2077

Jolien Mauritsz

Ik kijk er nog wel naar uit, maar in mindere mate dan toen die voor het eerst werd aangekondigd. Elke keer als de releasedatum in de buurt komt stijgt mijn enthousiasme, maar zakt het weer weg als het uitstel van de game bekend word gemaakt. Waarschijnlijk stap ik rond eind oktober weer volop hype-trein en blijk ik het nieuws rond Cyberpunk 2077 in de gaten houden.

cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ben überhaupt niet super hyped geweest, maar na de beelden zijn mijn verwachtingen niet minder geworden. Volgens mij wordt het gewoon een topper, maar heb geen haast om 'm te spelen.
 • Ik ben nooit echt enthousiast over de game geweest en ik moet ook eerlijk bekennen dat ik weinig heb gevolgd van de hype rondom de game. Eigenlijk weet ik helemaal niet wat ik ervan moet verwachten. Als na de release blijkt dat dit de game der games is, dan overweeg ik m misschien te proberen.
 • Het is wel grappig hoe games zoals Red Dead Redemption 2 hier minder last van hebben ondanks dat ze alleen story trailers lieten zien en ook zoveel uitstel hebben gehad. Vermoedelijk komt dit omdat mensen al ervaring hebben met de vorige Red Dead game.

  Ik ben ook hyped voor deze game, maar niet tot op het punt dat ik de dagen aftel. Net als hoe Gaaiz zegt, ik wacht het rustig af. Ik verwacht een topper game en hoop dat ik positief verrast word.
 • De setting… Ik heb gewoon een afkeer voor futuristische settings vol met neon lichten, beposterde en met graffiti bespoten muren, mensen die stuk voor stuk op crack junkies lijken en de vijandigheid die deze vaak uitstralen. Het is gewoon geen wereld waar ik mij graag in zou begeven, de fantasy wereld van the Witcher paste daarentegen perfect in mijn straatje. Nee, het is de setting die deze game voor mij vanaf het begin verpest. Maar wie weet dat ik hem na het spelen van deze wel enorm ga waarderen. Bij Fallout had ik ook dergelijke gevoelens, die heb ik achteraf met ontzettend veel plezier gespeeld. We Zullen zien.
 • @benjaminben Nee, het is geen wereld waar jij graag zou willen leven. Duh, dat is het hele punt van Cyberpunk, dat is per definitie een Dystopie.
 • @dezwarteziel

  Leven? Begeven zei ik geloof ik. En sorry, ja, een spelwereld moet mij aanspreken anders hoef ik een game niet te spelen. Neem aan dat mensen met een afkeer voor schattigheid AC ook niet spelen toch?
 • @benjaminben sinds wanneer is Assassin's Creed schattig? :p
 • @Mr.Happy

  In haar poging The Witcher 3 qua side-quests te evenaren ;)
 • Lees het artikel eens door op taalfouten! Damn wat slecht
 • Ja ik ben nog steeds hyped voor deze game maar dat komt in ieder geval niet door de devs van de game want hun vorige grote game vind ik op het verhaal na crappy. Het komt vooral door dat ik het cyberpunk genre één van de leukste genres vind.


  Maar ik ga hem niet spelen op PS4, ik denk dat de game meer tot z'n recht komt op de PS5
 • @Meta_coola

  Als je dat crappy vind, dan vind ik het wel erg knap dat je constant Assassin's Creed kan spelen.
 • @Shuckles

  Thja ik vind de gameplay van zowel pre RPG AC als RPG AC vele malen beter dan de gameplay van the witcher 3. TW3 gameplay is veel houteriger dan welke AC game dan ook. Waarbij ik bij AC veel plezier haal uit de gameplay, heb ik dat bij TW3 totaal niet.
 • @Meta_coola

  Thja Dan kijken we daar toch anders naar. Vind de gameplay in Origins en Oddessy minstens net zo houterig en clunkcy, en daarnaast (net als eerdere AC) veel meer repetief door het gebrek aan verschillende enemies.
 • @Shuckles
  Niet met Meta gaan discussiëren. Zijn afkeur van TW3 komt deels voort uit het feit dat men altijd TW3 aanhaalt om aan te tonen hoe side quests wél interessant en divers kunnen zijn. Iets wat ze bij Ubisoft nog niet helemaal onder de knie hebben, daar spelen ze immers graag op veilig met de generieke fetch missies.
 • @AWESOMEDUDE3

  Jezus fuckin christ wat een bullshit heb je net gepost.

  Mijn "afkeer" voor TW3 heeft daar niks mee te maken. Ik vind het gewoon weg geen goede game.
 • @AWESOMEDUDE3

  Sorry Meta, ik dacht hetzelfde. Heb laatst BTW Black Flag opnieuw aangeschaft voor de PS4.. wil je de redenen weten waarom ik hem snel na aankoop weer heb weggelegd? De repetitieve en houterige gameplay…

  TW3 speelt ook houterig en log (met name in binnen-locaties), maar vooral de AC games hebben hier behoorlijk last van hoor. Met name de games uit de vorige en begin deze generatie. De nieuwe games doen het beter.

  Dus TW3 afschrijven om die reden vind ik absurd gezien je voorliefde voor AC. Stel de setting is niet je ding, of je vond de hoofdverhaallijn moeilijk te volgen door gebrek aan voor informatie, kijk, das een ander verhaal.
 • @benjaminben

  Nee de setting van the witcher spreekt mij erg aan en het verhaal is top. Maar bij the witcher 3 stoor ik mij echt aan de gameplay. En heeft er 100 % niks mee te maken dat ik fan ben van AC.
 • @Shuckles Ah grappig om te zien hoe dat voor iedereen anders kan zijn. Voor een RPG vind ik Origins en Odyssey juist heel soepel spelen. Een verademing tegenover TW3.
 • @Meta_coola
  'TW3 gameplay is veel houteriger dan welke AC game dan ook.'

  Als je later groot bent, moet je niet komediant worden. Want dat was een slechte grap.
 • @Heer Mida

  Ik maak dan ook totaal geen grap.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren