1. Q-N-A: Heb je nog wat gescoord op Black Friday?

Q-N-A: Heb je nog wat gescoord op Black Friday?

Ook een LG CX, of toch niet?

Het is een bijzonder saaie vraag, maar toch zijn we zoals ieder jaar heel benieuwd naar of je nog wat hebt gescoord op Black Friday. En wat vind je van het hele concept?

Jacco peek

Ik heb al mijn kruit in één keer verschoten: vorige week kocht ik, als een soort van pre-Black Friday-deal een LG CX-oledtelevisie. Uiteraard op aandringen van vele anderen die zeer te spreken zijn over het ding. En inderdaad, ik ben zeker de helft gelukkiger nu het zwart zo donker is als mijn ziel en de kleuren met emmers tegelijk in je gezicht worden gegooid. En het fijne is: ik had helemaal geen behoefte meer om iets te kopen op Black Friday.

lars cornelis

Ik heb deze maand al een PlayStation 5 en een Xbox Series X gekocht, dus ik vind het wel even mooi geweest deze maand. Al twijfel ik nog over een stand-alone UHD Blu-ray speler, aangezien zowel de PS5 als de XSX geen Dolby Vision bij films op disk ondersteunen. Ik heb de perfecte oplossing echter nog niet gevonden, dus misschien houd ik dit jaar gewoon m'n geld eens in mijn zak. Of nouja, het geld dat over is gebleven na de aanschaf van de next-gen speeltjes dan.

michel musters

Ik heb dit jaar ook heel wijs bijna al mijn geld in mijn zakken gehouden. Bijna dan, want na de PS5, Series X en een stapel games mocht dat ook wel. Ik heb toch nog wat rondgesnuffeld en ben wat films en series tegengekomen. Ik vond op het laatste moment nog de blu-ray box van de complete serie Mr Robot, en die wilde ik toch al in mijn verzameling hebben, dus dat was mooi meegenomen. En toen zag ik de UHD blu-ray deal van Zavvi en bestelde ik nog een aantal 4k-schijfjes die ik nog miste in mijn verzameling, waaronder Die Hard, Schindler's List, War of the Worlds en Whiplash. Ook die exclusieve steelbook UHD van Blade was te mooi om te laten liggen...

mr robot

lucas may

Het is weird, maar ik heb gewoon niks gekocht. Er zijn prima deals geweest rondom Black Friday, maar net als de meesten hier heb ik al meer dan genoeg geld uitgegeven rondom de release van de XSX en PS5. Stiekem heb ik wel naar de LG CX gekeken, omdat iedereen in de redactie wel zo'n ding thuis heeft staan. Toch doet mijn huidige (non HDMI 2.1) 4K-tv het prima en is het eigenlijk belachelijk om te upgraden. Misschien volgend jaar!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Voor mij geldt precies hetzelfde als voor Jacco. Sinds anderhalve week een LG Oled CX en ik ben er echt super blij mee. Kan niet wachten tot ik een PS5 erop kan aansluiten.

  Heb nog even zitten kijken naar games online, maar nog niets gekocht. Ik dacht aan Sekiro maar ik vermoed dat ik nog wel even bezig ben met Dark Souls 3 en tegen die tijd hoop ik een PS5 te scoren met Demon souls. Dus eigenlijk niks meer gekocht.
 • Ik hoopte het een en ander voor kerst en sinterklaas tegen te komen op het www. Heb wel aardig wat gekocht, maar het meeste was niet afgeprijst helaas. Het enige gamesgerelateerde was xenoblade definitive voor 25 euries. Die komt vandaag als het goed is binnen.
 • Mario maker 2 voor 20 euries. Voor dat bedrag niet kunnen weerstaan.
 • Helemaal niks een keer voor de verandering.
 • Same here, door de release van next gen al teveel gehaald, maar wel supper blij met:

  LG 65CX
  Xbox series X
  Astro A50 headset
  Elite series 2 controller
  Seagate 1TB
  Dirt 5
  FIFA 21
  CoD Cold War

  En dan zal ik nog wel wat over het hoofd zien.
 • Ik heb vooral 4K films gekocht. Nieuwe en oude.

  Deze klassieker o.a.:
  https://www.youtube.com/watch?v=PeiLi4rVNfY
 • Hoe hebben mensen het voor mekaar gekregen om zowel een xbox series x als een ps5 bij launch te kunnen krijgen?
 • @iknatuurlijk

  Inside information?
 • Whutt?

  "de blu-ray box van de complete serie Mr Robot"

  Ik ga nog even snel zoeken dan!
 • Alleen gebruik gemaakt van black friday voor wat kerst kado`s. Buiten dat waren de games aanbiedingen een beetje matig.
 • Wat gezelschapsspellen, oa exploding kittens en de expansion pack. Superleuke game voor de mensen dat het nog niet kennen.
 • Helemaal niets! Maar ook ik heb mezelf eerder deze maand al verwend met een CX (ondanks de VRR/HDR issues) en een Series X.
 • Complete uitzet voor baby, 600 luiers en 6000 billen doekjes..

  Beter dat ik er in 1x vanaf ben.
 • @san5324
  600 luiers? 🤣
  Kom je nog wel achter haha
  Gefeliciteerd met de kleine trouwens! (of moet hij/zij nog komen?
 • @TommieNL

  Ik was niet helemaal duidelijk.. Size 1 bedoelde ik ;p
  Ik ga er vanuit dat de 600 luiers van size 1 genoeg is…

  En tnx ;p

  Edit : begin maart komt hij ;p
 • @san5324
  Dan "hoop ik" dat de kleine niet te groot wordt, want maat 1 is voor de grotere baby's al snel te klein!
  Alvast gefeliciteerd en sterkte. ;)
 • @Gaaiz

  Ik ga uit van 10-15 luiers per dag… Maand tijd om door het grootste gedeelte te gaan.

  Tnx en tnx :p
 • Ik heb een nieuwe tv gescoord met Black friday. Heb de 77inch LG CX gehaald. Super blij mee! Heb ook meteen 1week vrij gepakt van werk om lekker te gamen. Tv en PS5 is een genot
 • Ik heb het goedkoop gehouden. Voor 27 eurie Red Dead Redemption 2 gekocht. Deze jongen heeft voorlopig even genoeg te spelen op zijn Series S.
 • Dit jaar best uitgepakt qua games kopen op BF. Heb m'n PS5 aangevuld met deze games:

  Gran Turismo, Everybody's Golf, Knack II, Borderlands 3, Crash Team Racing, Observer System Redux, Resident Evil 3 en de Dark Pictures Anthology bundle.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren