1. Q-n-A: Kijken we uit naar Animal Crossing: New Horizons?

Q-n-A: Kijken we uit naar Animal Crossing: New Horizons?

Niet ieders kopje thee

Animal Crossing is misschien niet de grootste Nintendo-franchise, maar het heeft wel degelijk een hele schare aan hardcore fans die smachten naar de Switch-versie. We hebben tijdens de Nintendo Direct meer van de game gezien, maar kijken we uit naar Animal Crossing: New Horizons?

Martin Verschoor

Als er een titel is die niet voor mij is gemaakt, dan is dat Animal Crossing. Met het spelen van games heb ik nul geduld en als ik dan collega’s live op stream een beetje zie klooien in hun tuintje, om daarna een hengeltje uit te gooien om iets te vangen wat lijkt op een vis, denk ik...je kan nu toch ook lekker Apex spelen?

Dennis Mons

Normaal gesproken had ik allang geroepen dat ook dit niet voor mij weggelegd is, maar als ik zie met hoeveel passie mijn collega's Lucas en Cody spreken over die games, word ik toch wel een beetje nieuwsgierig. En ik geef toe dat het idee om een beetje in een tuintje te klooien, een huisje in te richten, huisdieren te nemen (of is dat niet de bedoeling) best relaxed klinkt. De meeste games die ik speel zijn enorm hectisch, dus misschien kan dit wel eens een welkome, rustige afwisseling zijn voor me. Ik ga het gewoon eens proberen.

animal crossing new horizons

Jolien Mauritsz

Jazeker! Wie houdt er nou niet van een game met schattige dieren, die je roasten als je de game weer twee jaar links hebt laten liggen?

animal crossing new horizons

Zoë Bonefaas

Ik zou de nieuwe Animal Crossing wel graag willen spelen, helaas heb ik (nog) geen Switch. Totdat ik die wel heb, hou ik het nog even bij Animal Crossing: New Leaf. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik niet goed ben in consequent spelen en dat is nu juist belangrijk bij Animal Crossing. Op m'n 3DS kan ik ten minste nog een beetje met de dagen sjoemelen.

animal crossing new horizons

Cody van den Bogert

Daar heb ik zeker zin in. Sterker nog, ik kan niet wachten! Op stream heb je al kunnen zien dat ik mij eindeloos kan vermaken in mijn dierlijke dorpje. Lekker in m'n eigen tuintje klooien en daarna een hengeltje uitgooien om vervolgens iets te vangen wat op een vis lijkt. Bovendien vind ik het echt tof dat er een endgame aan het spel is toegevoegd. Het is namelijk zo dat wanneer jouw eiland decked out is, je een vergunning krijgt die je toestaat het landschap aan te passen. Daarnaast zien die expedities er ook levendig uit! Zin in!

Animal Crossing New Horizons

Jacco Peek

Best wel! Ik heb nog nooit een Animal Crossing-game gespeeld, waarschijnlijk omdat ik het er altijd een beetje saai uit vond zien, maar ik denk dat de game wel in mijn straatje is. Een beetje vissen, spullen craften en een huis bouwen met anderen lijkt me eigenlijk best wel lachen. En juist het feit dat ik niks van de franchise weet maakt in de game duiken extra interessant, want waar anderen sommige dingen al honderd keer hebben gedaan is voor mij alles nieuw.

animal crossing new horizons

Michel Musters

Jahoor, ik heb er zin in. Dit soort spellen zijn mij op het lijf geschreven, want in games als Skyrim besteedt ik soms meer tijd aan het inrichten van mijn huis dan aan de missies zelf. Ook in bijvoorbeeld Planet Coaster vind ik het belangrijk dat de boel er knus uitziet, dan dat mijn park goed draait. Animal Crossing draait hier in feite om: je huis en je eigen dorp indelen en je helemaal thuis voelen. En dit keer ook nog eens op een eiland! Mooier kan niet.

Planet Coaster

Lucas heeft de game al uitgebreid kunnen spelen in Frankfurt. Check hier zijn bevindingen en wat er allemaal nieuw is in Animal Crossing: New Horizons.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • "games als Skyrim besteedt ik"

  Lekker man.

  On-topic. Ik weet het niet zo goed. Die stemmetjes van de villagers en consorten trek ik niet zo goed. Ik vraag me vooral af hoe lang zo'n soort game leuk blijft.
 • @Rahl Dan zet je de stemmetjes uit :)
 • @Jorn6810

  Is dat mogelijk dan? Zou mooi zijn!
 • @Rahl Ik had op je vorige comment in het Animal Crossing topic ook al gereageerd, maar dat heb je waarschijnlijk over het hoofd gezien. Zie onderstaande:

  "Silence is the third of the three spoken languages in Animal Crossing series. True to its name, the villagers and other animals do not make a sound when talking to the player. However, the player's town tune still plays while talking to an animal."
 • @Jorn6810

  Super, goed om te weten! Jouw vorige bericht inderdaad over het hoofd gezien. Tweemaal dank!
 • Oh absoluut; Een van de weinige games waar ik naar uit kijk dit jaar.. met misschien Persona 5 The Royal er nog achter.
 • Dit is een game voor de niet hardcore gamers, een leuk tussendoortje en een genot voor huisvrouwen en kinderen.
 • @CyberFl

  Voor dit soort comments zou een Dislike knop wel erg fijn zijn.
 • @Shuckles

  Ach we weten dit nu wel van hem toch?
  Ik reageer er al niet eens meer op.
 • @CyberFl

  Welke games speel jij graag?
 • @Rahl

  Heb een grote variatie, van Zelda, tot Apex, FIFA, super Smash bros, shooters, action adventure etc. Elk spel met een goed verhaal en gameplay speel ik wel graag. Maar meestal is het online gamen met een aantal vrienden, modern Warfare of Apex. En ik speel ook af en toe VR.
 • @CyberFl

  Ok, niks mis mee hoor. Hetzelfde geldt voor The Sims, Animal Crossing en Just Dance wat mij betreft. Ik vind FIFA en Super Smash ook maar simplistisch en gemiddeld, maar ik vind het toch mooi dat jij daar plezier mee kan hebben. Zo kan je ook denken.
 • Ik kijk enorm naar de game uit zal er wel weer de nodige uren mee vermaken.
 • Nee.
  Dit is typisch zo'n game waarbij is de waarde voor anderen in kan zien, maar gewoon niets is voor mezelf. Ik wacht gerust op Persona 5 Royal :)….en FF7 Remake erna….en RE3 Remake….
  Drukke weken ;-;
 • Begrijp niet dat iemand van boven de 9 jaar dit leuk kan vinden? Lijkt wel interactieve TikTak.
 • @Monojaxx

  Nou inderdaad, alsof je Disney junior zit te kijken met de kleintjes zo ziet dit er uit.
 • Dit is niks voor mij denk ik.
 • Ik laat hem links liggen. Ik heb geprobeerd de hele Direct af te kijken maar na 5 a 10 min heb ik hem toch echt uitgezet omdat het mij vrij weinig interesseerde. Dus ik bespaar mezelf maar een miskoop.
 • Mijn vriendin twijfelt heel erg of dit leuk blijft. En ik heb hetzelfde.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren