1. Q-N-A: Naar welke games kijken jullie het meest uit dit jaar?

Q-N-A: Naar welke games kijken jullie het meest uit dit jaar?

Cyberpunk 2077 en Halo Infinite

Vorige week werd er gevraagd wat tot nu toe de leukste game is van 2020, nu is het de beurt aan de follow-up-vraag: Naar welke games kijken jullie het meeste uit? De Insidegamer-redactie beantwoord de vraag.

Lars Cornelis

Ik ben erg benieuwd naar Halo Infinite. 343 heeft de bal een beeeetje laten vallen deze generatie, met de door bugs geplaagde Master Chief Collection en ook Halo 5 wist nog niet helemaal het niveau van Bungie te halen, hoewel dat zeker met de Xbox One X-enhancements een lekkere shooter is. Maar ik denk dat ze daar in Redmond zelf ook wel doorhebben dat Halo meer moet zijn dan een 'lekkere shooter'. Juist daarom ben ik heel erg benieuwd of ze met Infinite echt een frisse start kunnen maken en de serie weer helemaal op de kaart kunnen zetten.

Halo infinite

Michel Musters

Ik heb de (ijdele?) hoop dat Hollow Knight: Silksong dit jaar nog uitkomt. De game begon als uitbreiding op het ongelooflijk geweldige Hollow Knight, maar is inmiddels een op zichzelf staande game. Ik heb hem vorig jaar even op Gamescom mogen spelen en dat smaakte naar meer, véél meer. Bij het gebrek aan aan Hollow Knight kijk ik dit jaar ook erg uit naar Cyberpunk 2077, natuurlijk. Ik ben razend benieuwd wat CD Projekt Red daar van maakt.

hollow knight silksong

Jolien Mauritsz

Van alle games toch wel Cyberpunk 2077. Ik heb eind vorig jaar kennisgemaakt met CD Projekt Red via The Witcher 3 en vind het echt een goede game! Dit maakt mij heel erg nieuwsgierig naar de nieuwste game van deze game. Verder is ook mijn interesse gepiekt in Assassin's Creed Valhalla sinds ik met deze franchise begonnen ben met Origins. Stiekem hoop ik dat er dit jaar ook nog wat meer duidelijkheid komt over de releasedatum van Breath of The Wild, want die game wil ik echt heel graag spelen!

cyberpunk 2077

Zoe Bonefaas

Met volle borst Assassin's Creed Valhalla. Mijn eerste game voor de Xbox die ik zelf heb gekocht was Assassin's Creed Blackflag, daarvoor was ik al helemaal weg van Assassin's Creed 2. Sinds Blackflag heb ik vrijwel alle games van de serie gespeeld en telkens weer enorm genoten. Het is dus niet gek dat ik daarom niet kan wachten tot Assassin's Creed Valhalla.

Jacoo Peek

Dat kan niet anders dan Cyberpunk 2077 zijn, van de games die nu al zijn onthuld. Ook Spider-Man: Miles Morales en Kena: The Bridge of Spirits staan natuurlijk hoog op mijn lijstje. Tenzij Breath of the Wild 2 nog wordt aangekondigd voor dit najaar, maar dat denk ik niet.

cyberpunk 2077

Wes Rijckaert

Oef, er komt nog zoveel moois aan. Moeilijk, moeilijk! Op het moment zijn er vooral twee games waar ik erg benieuwd naar ben: Ghost of Tsushima en Marvel’s Avengers. Ik hoop dat beide games echt heel tof gaan worden en vooral lekker spelen. Ik weet echter nog te weinig om mezelf op te hypen voor beide titels. Als ik één game bovenaan mijn hype lijst moet zetten dan is het Fall Guys: Ultimate Knockout! Deze indie-game zorgt dat een langgekoesterde droom van me tot leven komt. Meedoen aan Takeshi’s Castle / Wipeout / Spel Zonder Grenzen. Fall Guys is een Battle Royale game met een aaneenschakeling aan minigames waarbij één speler uiteindelijk de winnaar is. Van het rennen door deuren tot het ontwijken van rondvliegend fruit. Check de video voor een aantal van de minigames. Love it!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Mafia trilogy
  Ghost of tsushima
  Cyberpunk
  Ac Valhalla
  Watch dogs legion
 • Ik koop dit jaar denk ik alleen nog Ghost of Tsushima en Cyberpunk 2077. De rest van de titels zijn voor de budgetbak want ik ben al een tijdje geld opzij aan het leggen voor de next-gen.
 • Mafia Remake
  Ghost of Tsushima
  Cyberpunk 2077
  Assassins Creed Valhalla
  Nog een aantal mooie games te gaan dit jaar.
 • Hollow Knight stond een tijdje geleden nog ergens als game voor 2020 in een mail van Nintendo geloof ik.

  Ik heb daar vorig jaar ook een stukje van mogen spelen en ik had er gelijk zin in. Dus ja deze game ook voor mij.

  Verder kijk ik eigenlijk nergens naar uit. Nintendo heeft vooralsnog alleen paper Mario in de line up. Ik ben daar nog niet helemaal van overtuigd. Ik wacht de reviews even af. Voor Ghosts en Cyberpunk doe ik hetzelfde.
 • Halo Infinite
  Hollow Knight
  Kena
  Grounded
  Cyberpunk
 • Dat ligt er helemaal aan hoe goed de kwaliteit gaat zijn. Maar als de kwaliteit in orde gaat zijn dan Ghost of tsushima Gods and monsters Mafia remake en Paper Mario maar ik hoop dat er nog dingen bijkomen. En verder ga ik Cyberpunk 2077 de kans geven en Wordt ac een budget bak game voor mij. En ben ik benieuwd of Psychonauts 2 en battletoads leuk worden en dit jaar nog uitkomen.
 • Halo is net zo heilig als zijn naam doet vermoeden, maar wat maakt Halo nu zo speciaal i.v.m. andere shooters? Dat heb ik nooit helemaal begrepen, vond hem tof maar weinig speciaals. Kan een groot fan uitleggen wat ik hierin mis?

  Zelf heb ik eerlijk gezegd geen game waar ik naar uitkijk, niets in de toekomst spreekt 'jou moet ik hebben' tegen mij. Een nieuwe Zelda, Stardew Valley, echte Pokemon RPG, TES 6, een remaster van Morrowind of een Dungeon Keeper reboot zouden hier al veel aan veranderen.
 • @benjaminben
  Voor mij zit het voornamelijk in de combinatie van het verhaal, de muziek, de focus op "samen spelen" en de heerlijke mogelijkheden van de engine.

  Helaas was het verhaal in Halo 5 (en 4 eigenlijk ook) niet top, waar de franchise veel populariteit verloren heeft. Erg jammer, want vooral Halo 5 is technisch zeer goed in elkaar gezet. Ben nog steeds verbaasd hoe ze dat verprutst hebben, omdat de Halo lore gigantisch is en er een hoop goede boeken zijn.

  Mijn vermoeden is dat ze qua verhaal verder gaan met Halo Wars 2, inclusief "echte bad guy". Mijn hoop is dat dat in combinatie met de Slipspace engine een Halo topper gaat opleveren.
 • @Gaaiz

  He bedankt voor de uitleg, zo heb ik de games nooit ervaren, maar dit geeft mij wel wat meer inzicht ;) Dank ;)
 • Eigenlijk qua games kijk ik voor 2020 niet echt meer ergens naar uit.

  Merk toch wel dat ik vooral aan het wachten ben op de nieuwe Playstation en Xbox en de games daarop.
 • Easy , Assassin's Creed Valhalla. Dat is voor mij by far de meest interessante titel. Gevolgd door Ghost of Tsushima en dan cyberpunk 2077.
 • Ghost of Tsushima, Paper Mario, Cyberpunk 2077.
 • Ghost of Tsushima
  Spider-Man: Miles Morales
  Kena: Bridge of Spirits

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren