1. Q-n-A: Stel je krijgt 50 euro, wat koop je ervoor?

Q-n-A: Stel je krijgt 50 euro, wat koop je ervoor?

Een hoop troep, maar wel leuke troep

Soms zijn er van die simpele vragen in het leven... zoals: 'Stel je krijgt 50 euro, wat koop je ervoor?' Nou? TIJD GAAT NU IN!

Jacco Peek

Een broek. M'n slot roest en heb echt twee broeken verpest. Alsof ik in erin heb gepoept en het heb uitgesmeerd. Gelukkig heeft Levi's een Mario-lijn uitgebracht, dus wil ik Martins 50 euro lenen om een Mario-broek van 100 euro te kopen. Als dat mag natuurlijk.

mario

Jolien Mauritsz

Ik ga dan meteen een ticket kopen voor Dutch Comic Con! Dan heb ik die alvast binnen en dan kan ik de rest van mijn vijftig euro daar uitgeven.

Heroes Dutch Comic Con 2019

Martin Verschoor

Ik heb dus net m'n 50 euro aan Jacco geleend, zodat hij zo'n lelijke Super Mario-broek van Levi's kan halen. Anders had ik zeker geïnvesteerd in dit uil-pluizenbeest met Ori op de rug, zodat ik deze aan Lars had kunnen geven. Maar dat kan dus nu niet, omdat Jacco er vandoor is gegaan met m'n centen.

Zoë Bonefaas

Haarverf... Mijn haar is echt een ramp op dit moment. De uitgroei zit haast tot op mijn oren en het is blauw. Ook een leuke kleur, maar ik heb er nooit blauwe verf ingedaan. Het was paars, met roze en beetje donker paars

Lars Cornelis

Ik dacht eerst aan de soundtrack van Red Read Redemption 2 op vinyl. Ik heb een ding voor gamesoundtracks op vinyl en ik heb een ding voor Red Dead Redemption 2, dus da's makkelijk. Maar toen wees Martin me op een uil-pluizenbeest met Ori op zijn rug, dus nu ben ik in conflict. Kan ik iemands 50 euro lenen?

Michel Musters

Eigenlijk heb ik op dit moment wel alle games die ik wil hebben... al verschijnen er binnenkort weer genoeg, waaronder Animal Crossing en The Last of Us Part 2. Maar om eerlijk te zijn zou ik het (heel saai) bij mijn next-gen budget stoppen. Als alles verloopt zoals gepland wordt het een duur najaar met de komst van de PS5 en Xbox Series X. Daar wil ik natuurlijk wel als de kippen bij zijn! Als dit niet mag... dan maar Deadly Premonition voor de Switch

PS5

Cody van den Bogert

Het eerste waar ik aan denk is een uitbreiding van mijn Avatar-collectie. Wellicht in de vorm van een paar comics, of een leuk figuurtje. Ik ben natuurlijk ook bereid om wat af te dragen aan het Jacco-broekenfonds. Poepstrepen zijn immers al een tijdje niet meer in de mode

Avatar The last airbender

Dennis mons

Wil vooral vooropstellen dat je mij dit soort artikelen niet klaar moet laten zetten. Dus Avatar is een flutfilm, Cody. Of je nu die van Ridley Scott of Shyamalan bedoelt (maar je refereert waarschijnlijk aan de anime en dus heb je pech qua plaatje). Just kidding thouh.... dus terug naar de knaken: Ik zou er gewoon suf LEGO voor kopen. Want je kan echt je hersenen totaal op een reset plaatsen door die plastic blokjes. Al bouw je een tuintje: het is zo rustgevend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Wat ik altijd graag heb willen hebben is een echt mooie glaze King Boo kerstbal. Heb er nooit 1 kunnen vinden, op plastic rommel na. Verder ben ik niet zo van de merchandise.
 • @blue_blade_3 een wat? En hoe ziet dat eruit?
 • @DMons
  King Boo, van Mario games. Een kerstbal voor in de kerstboom.
 • De Ori and the Will of the Wisps Collectors Edition is momenteel de beste besteding van die centjes in mijn ogen. Nog steeds aangenaam verrast dat die game weer voor zo'n zacht prijsje in de schappen ligt.
 • @That Mr Awesome mm ja het is wel een spelletje, zeg maar.
 • @DMons U got me good. Heb het plaatje toch maar even aangepast. Nu klopt jouw tekst niet meer :)
 • @CodyvandenBogert bastard
 • Ik strort die €50 linea recta op de bank voor de next-gen consoles. Buiten de toppers dit jaar koop ik geen games dit jaar en dan moet het lukken om van mijn teruggegeven reiskosten (en die 50 euro:)) beide consoles te halen aan het einde van het jaar.
 • Momenteel nog erg veel te gamen. Dus ik denk apart leggen voor de nieuwe Zelda.
 • Kan bij mij op ieder moment iets anders zijn, maar toch vind ik het vaak het leuks om een game, serie, film o.i.d. uit te kiezen
 • Ik denk ook Ori Collectors edition, want ik ben te lui geweest deze te bestellen en wacht vooralsnog tot ie vanzelf met Gamepass binnen rolt.
  Anders vast weer een Halo miniatuurtje voor bij de collectie.
 • Pils!
 • Nieuwe PC case. Huidige case kan ik geen kabels verstoppen en de CPU kabel kan niet achter langs.
 • Op het moment zou ik het apart leggen voor die aanslag op mijn portemonnee volgende maand.
  Final Fantasy VII Remake Deluxe Edition, Resident Evil 3, Trials Of Mana en misschien Sakura Wars. April is dit jaar het nieuwe Broketober.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren