1. Q-n-A: Van welk dier moet er ook een Untitled '...' Game komen

Q-n-A: Van welk dier moet er ook een Untitled '...' Game komen

The Untitled Goose Game is bij ons helemaal goed in de smaak gevallen en om dit daverende succes te vieren zijn wij gaan fantaseren om een eventueel vervolg van hij ganzenspel. Het leek ons wel leuk om een ander dier in het zonnetje in dit potentiële vervolg. Maar welk dier? Dat vroegen we aan onze redacteurs.

Wesley Akkerman

Heel origineel, maar wat dacht je van Untitled Duck Game? Een platformspel in de stijl van Crash Bandicoot. Je loopt dan door verschillende soorten omgevingen, zoals een woud of een stad, terwijl je springt over allerlei obstakels. De game wisselt 2d- en 3d-perspectieven af en als je het verhaal hebt uitgespeeld, dan word je uitgedaagd door één of andere gladjakker van een eend, met het geluk aan zijn zijde, om alles opnieuw te doen. Maar dit keer binnen de tijd. Lukt je dit, dan krijg je natuurlijk meer voordel...

Wat? Er is al zo'n spel?

LArs Cornelis

Untitled Sloth Game. Beetje chill in bomen hangen, beetje chill op bladeren kauwen en je verder totaal niet druk maken over wat dan ook. De ultieme tegenhanger van elke andere game. Oorlog, sportieve spanning of persoonlijk leed? Niets daarvan in Untitled Sloth Game. Gewoon superlangzaam van A naar B bewegen, een plant in je mik duwen en weer terug van B naar A slowmotionen.

Sloth

Bert de Vries

Untitled Wasp Game. Waarbij je in de zomer zo veel mogelijk mensen moet irriteren of doen wegrennen van hun lunch. Nesten moet maken op onhandige plekken en jezelf in glaasjes limonade moet storten.

Wasp

Michel Musters

Er zijn vast al games over te vinden en origineel is het ook niet, maar als er dan toch een game over een ander dier moet verschijnen, dan is het wel over de ultieme assholes van de natuur: katten! Lekker wat vogeltjes en muizen doden, ze bij de deur van je baasje leggen, een beetje op zijn gezicht gaan zitten wanneer hij slaapt en alles dat op tafel en op kasten staat er vanaf duwen. Ik kan mij zo talloze situaties inbeelden waarin je als een kat de rotzak uit kunt hangen. Gewoonweg omdat het rotbeesten zijn. Daarom houd ik ook van ze.

Cody van den Bogert

Dan kom ik toch uit op de Untitled Racoon Game, buiten het feit dat ik helemaal gek ben op deze boefjes kan je er volgens mij een leuk spelletje van maken. Lekker door het afval graaien van nietsvermoedende dorpslieden en een hele boel chaos veroorzaken in de donkere steegjes van een stad. Ja, wat kan ik zeggen, ik ben gek op het lef van de trashpanda en volgens mij beleven ze de meest bizarre avonturen. Ik ben er ook heilig van overtuigd dat wasberen geweldige huisdieren zijn en probeer m'n vriendin al jaren te overtuigen om er één te adopteren. Maar een Untitled Racoon Game is goed genoeg hoor.

Dennis Mons

Hoewel ik dus in het vogelrijk blijf, is er ééntje die nóg irritanter, maar ook veel slimmer én grappiger zijn dan ganzen, en dat zijn kraaien! Zeker ook omdat die beesten ook nog eens kunnen vliegen, zie ik het helemaal voor me dat je veel glimmende shit moet jatten, nesten uit moet roven en ongelofelijke moeilijke puzzels uit moet zien te vogelen (haha, get it?). Daarnaast zijn het ook nog eens lekkere duistere beesten, dus een Tim Burton-esque sfeer past daar prima bij. Kom maar door.

Lucas May

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik een random voorliefde heb voor krabben. Toen ik een dier moest bedenken voor deze briljante vraag, kwam de krab logischerwijs als eerste binnen. Hoe chill is het om een beetje zijwaarts te schuifelen en mensen in hun billen te prikken met je scharen? Dat dacht ik ook ja! Ik heb eerder dit jaar zelfs een kleine poging gedaan om een krabbengame te maken. Veel meer dan onderstaand gifje is er niet, dus als je meer van de krabbengame wil zien moet je dat even aan me laten weten!

Crab

Jacco peek

Een egel natuurlijk!

Egel

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Lama's! beetje spuugen op iedereen.
 • Papegaaien! Er is eigenlijk geen game waar he als een papegaai kan spelen.

  Btw, die gans van 'untitled' heeft qua gedrag wel een beetje weg van onze grijze roodstaart papegaai die we 25 jaar gehad hebben. Die kon ook zo ondeugend zijn :P
 • @mole28 Theoretisch gezien heb je in Donkey Kong Country 2 een aantal levels waar je als papegaai kan spelen, maar dat is geen hele game inderdaad! ;)

  Van het lijstje hierboven vind ik de Raccoon het beste 'passen'…
 • Untitled Gamer Game. Features includeren:
  - Vervelende moeders/vaders/partners ervan weerhouden je online game te onderbreken.
  - Een toxische Twitch-chat modereren; des te sneller je de edgiest comments verwijderd, des te meer punten.
  - Succesvol doen alsof je ziek bent tegen je baas om de nieuwste WoW nachtlaunch bij te wonen en direct erna te spelen
 • Moby Dick! Offf een stokstaartje.
 • Gewoon een honey badger natuurlijk!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren