1. Q-n-A: Waar kijk jij het meest naar uit op Gamescom?

Q-n-A: Waar kijk jij het meest naar uit op Gamescom?

Aankomende woensdag gaan in Keulen de deuren van Gamescom weer open voor duizenden gamers die daar de nieuwste games kunnen spelen en we hopelijk weer een paar nieuwe aankondigingen krijgen. Waar kijk jij dit jaar het meeste naar uit?

Jacco Peek

Hoewel Gamescom net als ieder jaar weinig nieuws gaat bieden kijk ik erg uit naar de onthulling van Life is Strange 2. Captain Spirit was een mooie zoethouder, maar ik ben klaar voor het volgende volledige avontuur van Dontnod. Ook ben ik erg benieuwd hoe Devil May Cry 5 eruitziet, die speelbaar schijnt te zijn en hopelijk uitgebreid wordt getoond. Tot slot kan ik niet wachten op de knallers die Martin in de auto gaat opzetten. We gaan ‘naar de klote’ heb ik gehoord.

Captain Spirit

Lars Cornelis

Ik kijk het meeste uit naar daar simpelweg te zijn. Ik verwacht niet echt grootse aankondigingen of verrassingen, maar zo'n beurs is altijd leuk om bij te wonen. Tenminste, voor twee dagen, want daarna ben ik de drukte en chaos en wachtrijen ook wel weer flink beu.

cyberpunk 2077

Dennis Mons

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik Gamescom oversla, omdat grote menigten niet helemaal mijn ding is. MAAR, dat betekent natuurlijk niet dat ik niet alles in de gaten ga houden. Ben vooral benieuwd of we nieuwe dingen gaan zien of horen van games als Red Dead Redemption, Anthem en vooral Cyberpunk 2077. Hoewel ik vermoed dat ze daar wederom aan een handjevol pers dezelfde demo gaan laten zien als op E3 (hoop ik, anders ben ik strontjaloers op mijn collega's en ga ik balen dat ik niet gegaan ben).

Hoofdpersoon V uit Cyberpunk 2077

Bert de Vries

Ik ben heel benieuwd naar meer informatie en beelden van Rage 2, want wat heb ik zin om die game te spelen! Verder wil ik, net als iedereen, graag meer zien van Cyberpunk. Ik las ergens dat Google ook komt, en dat vind ik wel interessant. We hebben het er in eerdere Q&A's al eens over gehad, maar Google zou nog wel eens met wat leuks kunnen komen. Ik ben er niet bij, maar ik houd alles scherp in de gaten.

Rage 2

Eline Oosterloo

Ik weet dat het stom klinkt met Red Dead Redemption op komst, maar hoop toch een keer een releasedatum te horen van Dragon Quest Builders 2. Het eerste deel was fantastisch, maar het tweede deel kun je samen spelen! In Japan is hij allang uit, dus hoe lang moet ik nog wachten?

Dragon Quest Builders 2

Michel Musters

Gamescom is eigenlijk ook niet mijn ding. Duitse bezoekers die voor de camera staan wegduwen, zweten tussen duizenden andere bezoekers en Duitsland is ook gewoon niet mijn land. Maar toch ga ik elk jaar, al is het maar om de nieuwste games te spelen en er artikelen over te kunnen schrijven... en natuurlijk de befaamde autorit met Martin en de rest mee te maken! Ik kijk vooral uit naar Cyberpunk 2077, waar ik een afspraak voor heb staan, al zal ik hem wel niet mogen spelen.

Gamescom

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Niets. Grote aankondigingen zijn er nauwelijks. En qua bezoeken heb ik het een keer gedaan maar het is daar veels te druk.
 • Meer info over RDR2, een nieuwe Elite controller en een beetje (valse) hoop op Halo Infinite content.
 • @Gaaiz

  Rdr2 info is ijdele hoop. Je krijgt binnenkort nog een 2e en maybe nog een 3e gameplay trailer en that's it.
 • @Gaaiz

  Ik heb ook ergens het gevoel dat na de grote MCC update komende week de game wellicht voor PC wordt aangekondigd. Ik hoop het iig.
 • Ik hoop op meer info van RDR 2 (al acht ik die kans heel erg klein) ook hoop ik op meer cyberpunk 2077 materiaal. Natuurlijk kijk ook uit naar meer gameplay van Assassin's Creed Odyssey en ondanks dat dragon quest XI al 4 september uitkomt hoop ik dat die ook nog getoond word.
 • @Meta_coola.

  Staat al heel veel online over Oddysey.
 • Dat de swastika's niet meer gaan gecensureerd worden in Duitsland! Dat blijft de grootste gamegerelateerde aankondiging die onze Duitsers ons ooit konden geven.

  Ik verwacht geen grote aankondigingen.
 • Ubisoft, THQ Nordic, Deep Silver en Supermassive games gaan nieuwe aankondigingen doen. Heb ik gelezen op playstationlifestyle.
 • Ik ben het meest benieuwd naar de RTX 2080

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren