1. Q-N-A: Wat vond je van The Game Awards?

Q-N-A: Wat vond je van The Game Awards?

Wat was de beste aankondiging?

Zoals je weet waren The Game Awards deze week. Wat vonden we van de show een de aankondigingen? We vroegen het de redactie.

martin verschoor

Vet hoor, de show zelf niet live gezien, maar teruggekeken en de aankondigen waren lekker. Kreeg een beetje kippenvel bij het zien van Perfect Dark en Season ziet eruit als een game die ik wil gaan spelen. Daarnaast mochten we dit jaar in de jury zitten van The Game Awards, dus kunnen wij van WC Eend alleen maar zeggen dat dit de beste awardshow ooit was, in de geschiedenis van awardshows.

Jacco Peek

Ik vond het een leuke show! The Last of Us: Part 2 won geheel terecht de award voor GOTY, waar we ik zelf ook op heb gestemd een paar weken terug. Wat aankondigingen betreft vond ik Sepiroth in Smash en Perfect Dark hele toffe verrassingen, en ook Crimson Desert en The Callisto Protocol er heel interessant uitzien. Helaas vielen de trailers voor Dragon Age en Mass Effect (de afsluiter) wat tegen, maar al met al een leuke show met een lekker tempo.

Michel musters

Best een leuke show hoor, behoorlijk wat aankondigingen en nieuwe trailers! TloU: Part 2 vind ik een terechte winnaar. Mijn hoogtepunt was als groot fan van Rare tijdens de Nintendo 64-periode natuurlijk de terugkeer van Perfect Dark. Toen ik zag dat er een trailer van de nieuwe game van The Initiative voorbij kwam durfde ik ondanks de geruchten nog niet te hopen. En toen... is dat nou de Laptop-gun daar aan de muur? En toen... is dat nou het Datadyne logo op het gebouw? En toen... Joanna Dark?!? Eindelijk keert Perfect Dark terug! De andere grote verrassing was The Callisto Protocol, een nieuwe horrorgame in de ruimte van de maker van Dead Space. Yes please!

lars cornelis

Vooral de schoenen van Geoff Keighley sprongen in het oog. Hadden die een eigen spotlight? Nee ff zonder grappen, ik was wel weer toe aan een lekker gamefeestje en dat was precies wat dit was. Perfect Dark is een toffe verrassing, The Callisto Protocol zag er interessant uit en op de winnaars viel niks aan te merken. Dan ga ik nu even verder werken in Adobe en een LG flipdingie kopen zodat ik via GeForce Now een filter op m'n Instagram kan plaatsen. De commerciële touch mag iets minder volgend jaar.

cody van den bogert

Prima show! Niet heel veel gezien waar ik een vreugdedansje voor zou doen, maar een solide show. De techniek was strak en de gasten leuk. Zoals Lars hierboven al zegt, waren de patta's van Geoff het meest opvallende aan de show. Ik was trouwens wel aangenaam verrast door Season en Road 96, lijken me oprecht hele toffe games! De klapper was voor mij overigens It Takes Two, ik kan echt niet wachten om die te gaan spelen. Leuk ook dat de hoofdpersonen Cody en May heten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Smash en toen het gedaan was. Teveel teaser trailers waar nog de vraag is of ze goed zijn of komen.

  In de Jury… na hopelijk kunnen jullie in de toekomst ook objectief blijven zonder inmenging van de games industrie. Soms lijkt deze site meer een verlenging stuk van uitgevers met PR berichten.
 • Ondoenlijke tijd voor Nederland, te lang, onduidelijk wanneer de reclame ophoudt en de 'show' begint. Keighley is een zelfingenomen kwal, ook al is ie goed in z'n werk.

  En toch vind ik het tof en knap dat het uitgroeit tot een gezaghebbend event met mooie aankondigingen. Er zijn wel meer awards als deze, maar op een of andere manier heeft de hele industrie besloten juist deze serieus te nemen. Het krijgt bijna een E3 achtige vibe en die heb ik gemist dit jaar. En het leuke van deze is dat op elk moment elke uitgever kan opduiken met een verrassing.
 • Net als Cody was It takes two voor mij het hoogtepunt van de show. Echt zin in die game. Verder lijken season en evil dead me ook tof. De rest deed me niet zoveel.
 • Ik heb die show gekeken en ik was een beetje laat geloof ik want ik heb alle vette games gemist xd enige wat ik heb gezien was een hoop schijt trailers mooie verhaaltjes en een hoop world premiere fortnite Skins, dus vandaar dat ik hem een gigantische kutshow vond.
  En al die trailers kan me ook gestolen worden als ik geen gameplay heb gezien heb ik niks gezien makkelijk zat.
  Want we weten allemaal dat ze wel trailers kunnen maken!!
 • @rpenning

  ik geef ook geen zak om trailers, gameplay beelden en anders maar niet.
 • Mooie show.
  T'is btw the game awards. Mensen die een E3 verwachten, moeten hun verwachtingen bijstellen
 • @Jowy

  Beetje feyenoord instelling dit. Alles is slecht en als ze 1x aardig spelen ben je blij verrast…. prima lat hoor.
 • De hele LGHBTQXYZ enzovoort community zal wel blij zijn met TLOU2 als winnaar.

  Kritisch gekeken is dit echt belachelijk. Game was oke, niet meer dan dat.

  Ik vond het sowieso bizar dat Ori 2 niet was genomineerd bij de eerste 6, maar had liever gehad dat GOT had gewonnen. Een beetje AC, maar dan wel goed uitgewerkt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren