1. Q-n-A: Wat vond jij van de Red Dead Redemption 2 gameplay-trailer?

Q-n-A: Wat vond jij van de Red Dead Redemption 2 gameplay-trailer?

Good, bad of ugly?

Met een heerlijke aflopende teller knalde afgelopen donderdag de gameplay-trailer van Red Dead Redemption 2 online. Hier op de redactie hebben we allemaal rondom de tv gezeten en als kleine kinderen met open mond ons zitten vergapen. Toch was niet iedereen van ons 'blow away' van de beelden. En wat vond jij van de Read Dead Redemption 2-trailer?

Eline Oosterloo

Red Dead Redemption is nooit mijn game geweest en ik betwijfel of dat het ooit gaat zijn. Toch vind ik de game er wel heel mooi uitzien. Vooral het hele systeem rondom de paarden en dat er verschil zit in ras en exemplaar gaaf. Het feit dat het weer eens gaat om een open wereld vind ik moeilijk te beoordelen. Dit wordt typisch zo'n spel dat je 300+ uur gaat kunnen spelen en ik daar ben ik wel even klaar mee. Wel denk ik dat fans daar juist veel plezier mee gaan hebben.

Red Dead Redemption 2

Dennis Mons

As we speak ben ik het eerste deel aan het spelen en hoewel de gameplay af en toe niet heel vlot is, ziet de game er nog ontzettend goed uit, zeker na de HD-update voor Xbox One X. Na het zien van de gameplaytrailer kan ik dus echt niet wachten op deel 2, want: wow! Wil zo ontzettend graag door de Amerikaanse landschappen banjeren en zo uren van mijn tijd verdoen. Daarnaast heb ik een zwak voor het Amerika in die tijdperiode en vermoed ik dat RDR2 ramvol zit met mooie Americana- en westermuziek. Dus ik stof mijn Stetson af en ga even flink doorjakkeren in deel 1, zodat ik ruim op tijd klaar ben voor dit nieuwe, stoffige avontuur.

Dennis Mons
Yeehaa!

Jacco Peek

Red Dead Redemption is mijn favoriete Rockstar-game, maar tot voorheen was ik niet per se enthousiast over de prequel. Arthur Morgan ziet er in de verhaaltrailers toch minder charismatisch uit dan John Marston en door het gebrek aan gameplay voelde ik de game niet zo. Tot deze gameplaytrailer verscheen, want dat zijn de beelden die ik nodig had. De wereld van Red Dead Redemption 2 ziet er grensverleggend rijk uit en ik ben diep onder de indruk van de physics. Niet te vergeten dat de band met je paard een belangrijke rol speelt en ik mijn trouwe ros waarschijnlijk uren in de watten ga leggen. Al met al kan ik echt niet wachten op Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption

Rick bloemzaad

Voorheen was ik niet zo gek van Red Dead Redemption, maar met deze trailer hebben zij toch mijn aandacht weten te krijgen. De game ziet er visueel prachtig uit en ik was verbaasd over de hoeveelheid details die ze erin verwerkt hadden. Persoonlijk ben ik GTA V nu een beetje zat aan het worden en heb nu dus meer oog voor wat Rockstar nog meer te bieden heeft voor zijn trouwe fans. Graag zou ik nog meer willen zien van het verhaal voordat ik besluit de game aan te schaffen of niet. Wie weet ben ik over een paar maanden als Arthur Morgan te vinden in een bar, terwijl ik een potje poker speel met wat bandieten.

Red Dead Redemption

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Dit lijkt me echt een top game. Wellicht dat dit apart gaat klinken maar ik koop de game voornamelijk om met m'n maten online te spelen. Duidelijk de beste game die in die maand uitkomt! Geen twijfel over mogelijk
 • Oktober wordt een topmaand, met 1 super game van een meesterontwikkelaar. Kan niet wachten.
 • De trailer zag er echt geweldig uit, en ik ga hem zeker weten kopen. Maar ik heb zo'n groot vermoeden dat RDR 2 niet mijn GotY gaat worden (en waarschijnlijk ook niet game of the month) dat was RDR 1 in 2010 overigens ook niet, nee ik denk dat die eer voor mij naar
  Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age gaat. Maar nonetheless ga ik wel genieten van deze game als ik deze trailer mag geloven ( hell misschien ga ik zelfs online genieten met m'n vrienden)
 • @Meta_coola
  RDR2 wordt zeker wel de game van de maand, games als AC, BO4 en DQ vallen niet eens in dezelfde categorie qua kwaliteit als RDR.
 • DQ komt sowieso in september uit dus die dingt niet mee voor oktober en ik denk dat ik toch echt wel dat ik zelf mag uitmaken welke game ik als game of the month mag bestempelen.
 • @Meta_coola
  Mijn fout, eerst had je het over GOTY en daarna over GOTM. Niet goed gelezen. Al heb ik nooit gezegd wat jij wel en niet mag vinden, dus hoe jij hierin een verband ziet is mij een raadsel.

  Het lijkt mij overigens wel erg aannemelijk dat RDR2 voor zowel GOTY als GOTM in aanmerking komt.
  Ik zie in dat het wat voorbarig is maar gegeven de eerdere ervaringen van deel 1 en de gameplay beelden ben ik toch positief over deze kans.
 • @Awesomedude03

  Al heb ik nooit gezegd wat jij wel en niet mag vinden, dus hoe jij hierin een verband ziet is mij een raadsel.

  Ik trek dat verband omdat ik het in mijn post (en in alle andere posts ook) over mijn persoonlijke GotY/GotM heb niet over de daadwerkelijke reward die overduidelijk naar RDR 2 gaat. Nee ik heb echt over mijn persoonlijke voorkeur en dan acht ik (overigens zonder roze bril op te hebben) de kans groot dat (nogmaals mijn persoonlijkeGotY/GotM de oktober GotM naar AC Odyssey gaat en de GotY naar dragon quest XI.

  nergens dan maar dan ook echt nergens insinueer ik dat DQ RDR 2 gaat verslaan bij award shows etc. Maar voor mij persoonlijk kan het dus wel gebeuren dat ik een andere game boven RDR 2 verkies

  Maar volgens sommigen (jij bent daar gelukkig niet zo heel erg in) mag je niet tegen RDR in gaan want dat is heilig schennis en mag geen één andere game persoonlijk beter vinden want owee als je een eigen mening hebt op insidegamer.nl.
 • @Meta_coola
  "Maar volgens sommigen (jij bent daar gelukkig niet zo heel erg in) mag je niet tegen RDR in gaan want dat is heilig schennis en mag geen één andere game persoonlijk beter vinden want owee als je een eigen mening hebt op indegamer.nl."

  En dat komt dan van iemand die ik al vaker anderen heb zien uitmaken voor haters omdat ze negatief waren over een AC game.
 • @blue_blade_3

  Oh men mag van mij echt wel negatief zijn over Assassin's Creed alleen verwacht ik wel dat men eerlijk is en de haat die Syndicate , origins en Odyssey krijgen is vaak onterecht en dat het vooral haten om te haten is druipt er zwaar van af.


  Daarbij ben ik ook op geen één manier negatief over RDR en als ik dat wel ben geweest mag je mij aantonen waar ik negatief ben geweest over RDR
 • @Meta_coola
  Jij mag die haat onterecht vinden maar jij kunt dat niet voor een ander beslissen. Ieder zijn mening toch ?
  Verder is het helemaal niet raar dat Odyssey zoveel haat over zich heen krijgt. Met Origins gingen ze de goede kant op (hele gave game) maar met Odyssey hebben ze bij mij ook de boel verneukt. Nog geen jaar later eigenlijk precies dezelfde game uitbrengen als Origins, maar dan in Griekenland. Je kunt dat gewoon niet maken………..het is ook gewoon overkill. Hopelijk slaan ze 2019 over maar ik heb er een hard hoofd in.
  Daarnaast vind ik Griekenland een enorme suffe setting. Egypte is zoveel gaver.
  Jij komt gewoon over als iemand die het niet kan hebben dat RDR2 zoveel liefde krijgt en eigenlijk niemand zit te wachten op AC Odyssey.
  Maar mensen mogen dat zelf uitmaken……..en als ze AC haten dan mag dat ook. Jammer voor jou.
 • @Cypher

  Als ik zo eens op YouTube kijk en op andere sites zijn er genoeg mensen die graag aan odyssey willen beginnen. Die game gaat echt wel goed verlopen (rdr ofcourse ook)
 • @Meta_coola nou als ik comments lees op ign youtube over Odyssey lees ik serieus alleen maar klachten. Slechte voiceactor voor de man, Origins 1.5, teleporteren met een speer, 'the game needs to die' etc.
 • @Cypher
  Ubisoft is net een junkie als het om AC gaat. Jaarlijks een copy-paste game moeten uitbrengen en nu hebben ze een tijdje in "rehab" gezeten met Origins maar ze zijn goed bezig met een terugval.
 • @blue_blade_3
  Origins was een stap in de goede richting maar de beslissing van Ubisoft om nog geen jaar later weer dezelfde game uit te brengen………….tja, het is gewoon jammer. Ik ga wel lekker RDR2 spelen.
 • @Awesomdude3
  Fanboys zien zaken eenmaal niet zo helder
 • Ik kijk al uit naar de bijzondere karakters die in de game voor gaan komen. Dat is namelijk een zekerheidje wordt in de game.

  Ik zit nu in Italië, maar zodra ik thuis ben ga ik even opnieuw beginnen aan red dead redemption deel 1.

  Fijne week
 • Ik kan niet wachten om RDR2 te spelen. De trailer vond ik fantastisch en ben benieuwd naar de volgende trailers de aankomende weken. Deze game samen met Spiderman en AC Odyssey en dit gamejaar is fantastisch afgesloten!
 • @adutchman

  Ja qua open wereld is dit echt een goede periode. Deze 3 games lijken pareltjes te gaan worden. En men mag zelf invullen welke game ze het leukste vinden.
 • @Meta_coola
  Yes ik ben blij in ieder geval. Maar een vraagje aan jouw: ik ben nu pas bezig met AC Origins en zag dat de 2 story expansions in de aanbieding zijn. Kopen of mis ik niet veel?
 • @adutchman
  Qua story content is The Hidden Ones wel een must play. gameplay is meer van het zelfde ( maar dat is imho niet erg want waarom zou je iets fixen wat niet kapot is)

  The Curse of the pharaos is qua story content eigenlijk ook wel een must play het is op sommige momenten iets te bovennatuurlijk ( ook voor Assassin's Creed standaarden) ik denk dat je deze dlc het beste met de Tyranny of King Washington dlc van deel 3 kan vergelijken. Qua gameplay doet het ook niet veel anders alhoewel als je in de onderwereld ben worden de spelregels wel aangepast.


  Mijn advies houd de store in de gaten en sla toe zodra er een aanbieding is van de dlc. Rond de 30 euro voor beide dlc is een goede deal.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren