1. Q-n-A: Welk(e) Disney-personage/wereld wil jij in de volgende Kingdom Hearts?

Q-n-A: Welk(e) Disney-personage/wereld wil jij in de volgende Kingdom Hearts?

Deadpool, Groot, Incredibles, Darth Vader

Kingdom Hearts 3 zit weer vol met Disney- en Pixar-personages. Vanaf de eerste Kingdom Hearts zijn de games volgepompt met je favoriete Disney-figuren. Nu Disney ook Fox, Marvel en Star Wars heeft onder de label, dus in deze Q-n-A: Wie hopen we te zien in de volgende Kingdom Hearts-game?

Dennis mons

Aangezien Disney nu dus ook Fox in handen heeft, hebben ze ook Deadpool! En het zou frickin' awesome zijn als Deadpool ook in een Kingdom Hearts-game de vierde muur breekt en tegen ons, het publiek praat en zich er dondersgoed van bewust is dat hij in een hele maffe game zit met Disney-figuren. En gooi daar ook nog eens die bijdehante, grote bek van hem bij, en ik weet zeker dat het de eerste Kingdom Hearts zou worden die ik 'wel heel graag zou willen spelen.

Disney

jules schlicher

Die rat van Jabba de Hutt. Dat je dat gelach alle jaren moet aanhoren tot de volgende KH er is.

Disney

bert de vries

Ik heb nooit geweten wat die arme Donald met die verschrikkelijke Katrien moet. Donald verdient wel wat oprechte liefde, vind ik. Maar dan moet die Katrien natuurlijk eerst het veld ruimen. En dan het liefst in Kingdom Hearts 4, waar je als Donald, nu een leerling van Darth Vader, die Katrien kunt force-choken. Lijkt me genieten!

jacco peek

Als ik aan recente Disney-werelden denk, dan schiet Coco me meteen te binnen. Ik weet nog wel dat ik de film in IMAX keek en diep onder de indruk was van hoe mooi kleurrijk Dia de Muertos in beeld word gebracht. Het zou zelfs een leuk gameplayelement kunnen opleveren, namelijk dat Sora en zijn vrienden langzaam in een skelet veranderen en een manier moeten vinden om te ontsnappen.

Disney

marcel vroegrijk

Ik heb niks met Kingdom Hearts, maar het gaat over het hart van Sora toch? Dan lijkt me de wereld van Inside Out een perfecte match. Graag ontvang ik veel geld van Square Enix en Disney voor dit geweldige idee.

Disney

eline oosterloo

Ratatouille zit er al in, dus ik ben helemaal tevreden eigenlijk. Doe mij maar Rocket en Groot uit Guardians of the Galaxy. Ik vind dat ze perfect in het landschap van Kingdom Hearts zouden passen. Ik zou ook graag Rocket in mn team willen hebben en met hem uit de gevangenis ontsnappen, zoals ze dat doen in de film.

Disney

geert de wekker

Praktisch alle personages en werelden van de klassieke Disney-films zitten al in de huidige Kingdom Hearts-games. Voor de volgende Kingdom Hearts-saga zou het heel gaaf zijn als ze werelden uit Pixar- of Marvel-films introduceren. Als superhelden-fan zou ik graag helden als de Avengers zien. Als dat te gewaagd is, vind ik dat The Incredibles hun eerste optreden moeten gaan maken in de games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Heb niks met Kingdom Hearts, maar de werelden van Coco, Aladdin en The Incredibles vind ik wel erg tof.
  • Zou het wel tof vinden om treasure planet erin te zien.. Is jammer dat deze nooit een vervolg heeft gekregen.
  • De volgende? Ik verwacht niet dat deze generatie dan nog leeft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren