1. Q-N-A: Welke game in 2021 kijk je het meeste naar uit?

Q-N-A: Welke game in 2021 kijk je het meeste naar uit?

Zelda, God of War en andere klappers

Het is 2021, dus klaar om vooruit te blikken op het aankomende gamejaar. Welke game kijk je het meeste naar uit?

Michel musters

Ondanks dat ik hoop dat Zelda: Breath of the Wild 2 in 2021 uitkomt, is er één game waar ik afgelopen jaar al constant naar uitkeek, namelijk Hollow Knight: Silksong. Eind vorig jaar speelde ik Hollow Knight voor het eerst en daar verloor ik zo een uur of tachtig in. Wát een geweldige metroidvania! Als dit vervolg ook maar in de buurt komt van het origineel, wordt het weer genieten.

Hollow Knight

martin verschoor

Hitman 3! Deze titel gaat natuurlijk weinig tot niks nieuws doen, maar dit is het einde van een trilogie en een van mijn favoriete game-series. Daarnaast kan ik niet wachten om te beginnen met Ratchet and Clank op de PS5. De combi van platformactie en humor vind ik heerlijk en daarnaast ben ik natuurlijk ook gewoon benieuwd of ik de haren van de Lombax kan tellen via de PS5 op de 4K tv.

lars cornelis

Mijn vizier is vooral gericht op Ratchet & Clank. Veel games komen cross gen uit, maar Ratchet & Clank lijkt echt ontworpen te zijn voor de PlayStation 5 en alleen daarom al ben ik benieuwd. Daarnaast heb ik altijd erg genoten van de serie, dus kom maar op. Ik ben ook benieuwd naar Halo: Infinite. Ik hoop dat het jaar uitstel de game goed doet en 343 de gelegenheid geeft een écht goede game af te leveren.

Ratchet and Clank: Rift Apart

jacco peek

Zelda: Breath of the Wild 2, of hoe de game ook gaat heten. Het eerste deel is een van m'n favoriete games ooit en de potentie van het vervolg is ongekend. Het idee dat Nintendo de wereld hergebruikt, uitbreidt of in een ander tijdperk toont maakt me gewoon enthousiast. Mocht de game daadwerkelijk in 2021 uitkomen, dan is het per definitie al een fantastisch gamejaar.

Over de rest van het jaar gesproken: ik besef me dat er een hoop games uitkomen die me écht aanspreken. God of War is een van m'n favoriete series, ik wacht al jaren met smart op een nieuwe Ratchet & Clank en de verjaardag van Pokémon gaat waarschijnlijk een hoop moois brengen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zoals ik in dit https://www.insidegamer.nl/artikel/2021-een-aantal-ig-leden-kijkt-vooruit-2/ artikel heb gezegd kijk ik het meeste uit naar Hogwarts Legacy. Daarnaast houd ik The Evil Dead wel in de gaten en hoop ik dat het alsnog geen pvp game word.
 • Breath of the Wild 2, Zelda 35 games, Bayonetta 3, Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, Pokémon main games (remakes?), New Pokémon Snap, Monster Hunter game(s), Hollow Knight: Silksong, Wonder Boy: Asha in Monster World, Alex Kidd in Miracle World DX & Immortals Fenyx Rising DLC.

  Met BotW2 op 1.
 • @PietS.

  Wat bedoel je met Zelda 35 games?
 • @Monojaxx

  Zelda bestaat 35 jaar dit jaar. Denk dat hij op een remake net als de 3D Mario’s van vorig jaar rekent.
 • @Luigi1985

  Ah ok, dan hoop ik met hem mee! Skyward Sword!!!
 • @Monojaxx

  Skyward Sword vond ik, in tegenstelling tot enkele anderen hier, ook erg vet.

  Twilight Princess herinner ik me ook als een erg toffe game. Die wil ik ook nog wel een keer spelen.

  Verder heb ik OOT alleen op de 3DS gespeeld. Een volledige remake op groot scherm lijkt me wel wat.
 • @Luigi1985

  TP is zeker goed, lekker duister ook. OOT heb ik ook alleen op de 3DS gespeeld. Majora's Mask heb ik nog nooit gespeeld. Een volledige remake zou een droom zijn!

  SS vond ik juist heel tof, fit in tegenstelling tot de meesten.
 • @Monojaxx

  Majora's Mask is er idd ook nog. Ik heb die wel gespeeld. volgens mij keren je die destijds bij Windwaker. Kan m me niet zo goed meer herinneren.
 • @Luigi1985

  Zou het zo kut vinden als ze hier weer zo'n limited oplage van zouden maken. Dat schaarste creëren en mensen onder druk zetten 60 euro's te dokken, dat soort praktijken daar hou ik niet van.
 • @benjaminben

  Nee ik vind limited editions ook dom. Zeker digitaal. Ik heb Mario ook niet gekocht.

  De originele games had ik gewoon en veel beter zijn ze niet geworden.

  Van zelda ben ik denk ik iets minder ‘fan’ dan van Mario dus ik wil dat soort remakes alleen als ze echt iets toevoegen. Ik koop ze niet klakkeloos in ieder geval.

  Bovendien kosten de games veel tijd dus ik ga me ook afvragen of ik die tijd in een bekende game wil steken of een leuke nieuwe game. Zeker als ze full priced zijn.
 • @Luigi1985

  Tjah, Zelda heeft bij mijn zo'n weak spot, dat ik zeker weet dat ik een overpriced makkelijk cashen Zelda-compilatie wel in huis haal. Puur om het in handheld te kunnen spelen. Tenzij SS één van de drie games wordt, mocht dit het geval zijn dan ga ik er even goed over nadenken. Want die game hoef ik nooit weer te spelen.

  Ik heb dan weer minder met Mario maar de Mario-collectie had ik ook erg graag gehad. Maar op deze manier en voor deze prijs mogen ze hem houden. Wie weet kan ik hem ooit ergens op de kop tikken. Want wat je zegt ; ik heb de games alle drie thuis liggen, slinger ze wel aan op mijn oudere consoles. Het is alleen dat Handheld wel echt een super voordeel is.
 • Blijft voor mij toch Halo Infinite, ondanks de matige presentatie qua graphics en het daarbij horende uitstel.
  Daarnaast erg benieuwd naar Horizon Forbidden West en Kena.
 • Horizon Forbidden West , ratchet and clank ps5, god of war ragnarok, GT7, Kena, Returnal, Halo infinite, Zelda botw2, RE village en de next gen patch voor cyber punk
 • Eigenlijk kijk ik alleen maar uit naar Zelda dit jaar. Remasters en botw2.
  Ik hoop dat namco bandai ons nog verrast met wat Tales of remasters. Het jubileum is helaas met alleen wat nostalgie filmpjes geviert. Terwijl ze hele mooie remasters kunnen maken van alle oude games.
 • Het meest kijk ik 100% uit naar Hogwarts Legacy, een mooie eerste trailer van gezien die zeker naar meer smaakt. Ben heel erg benieuwd naar die game.
 • Elden Ring. Cyberpunk "1.0" en op korte termijn Nioh 2. En ik verwacht het niet, maar hopelijk toont Capcom iets van n teaser voor een eventuele dragon's dogma 2.
 • Elden Ring vooral. Ook na het BF V debacle kijk ik alsnog uit naar BF6, ben erg benieuwd of er geleerd is van de fouten.
 • BOTW 2, zonder twijfel. Zelfs deel 1 heeft nog steeds een grote aantrekkingskracht op mij, al heb ik hem nu wel geheel uitgekauwd. En ondanks dat hij niet perfect was (geen dungeons, wapens die steeds kapot gaan en geen items die je nodig hebt om verder te komen, zoals de hookshot, boomerang etc), is dit voor mij de mooiste en beste game ooit gemaakt!
 • Halo Infinite: Craig Edition
 • Heb t ook al in ons gezamenlijke stuk gezegd, maar Botw 2, Metroid Prime 4 (vast 2022), Forbidden West, Elden Ring en Hollow Knight vergat ik nog.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren