1. Q-n-A: Naar welke game die nog uit moet komen dit najaar kijk jij het meest naar uit?

Q-n-A: Naar welke game die nog uit moet komen dit najaar kijk jij het meest naar uit?

Er staat een mooie tijd op ons te wachten, eigenlijk is het deze week al begonnen met The Outer Worlds en Call of Duty: Modern Warfare. Maar er komt nog zoveel meer lekkers uit in het najaar, wat dachten jullie van Star Wars Jedi: Fallen Order? Of Pokémon Sword en Shield? In dit artikel lees je op welke game wij absoluut niet kunnen wachten.

Dennis Mons

Hoewel het eigenlijk Star Wars Jedi: Fallen Ordder is nu ik de game even een paar uur heb mogen spelen en ik echt niet kan wachten om door het universum te banjeren, hoor ik dingen over Death Stranding waarvan ik écht denk dat het 'helemaal Mons' is. Dus feitelijk heb ik alleen die twee op mijn watchlist staan en ik vermoed dat ik me daar prima mee kan gaan vermaken tot het einde van het jaar, aangezien ik af en toe bar weinig tijd heb om hardcore te gamen. Maar laten we eerlijk zijn: het zijn twee uitstekende titels om naar uit te kijken.

star wars jedi fallen order

Geert de Wekker

Met Pokémon Red voor de Gameboy Pocket in m'n achterhoofd als mijn eerste gespeelde Pokémon-game, kan ik echt niet langer wachten op Pokémon Sword & Shield. Ik speel en volg de franchise al zo lang op dat kleine speelscherm, dat het een heerlijk idee is om straks m'n Switch op de tv aan te sluiten. Met eerdere verwachtingen over dat de nieuwe Switch-games niet echt naar verwachting zouden voldoen en ik ook niet zo'n fan was van dat Dynamax.. ben ik na de preview van Jacco en interviews met de producers van de game, helemaal overtuigd om weer een nieuw Pokémon-avontuur te beginnen. Iedereen klaagt ook over het missen van de National Dex, maar de lijst met wel te verschijnen pokémon in de game is laaaaang, dus ik ben klaar om te gaan met Scorbunny als mijn eerste keuze!

pokemon sword and shield

Wes Rijckaert

Heel origineel ben ik niet, maar ook voor mij is het Pokémon, Death Stranding en Star Wars wat de klok slaat. Death Stranding komt vooral doordat ik Metal Gear Solid V op gameplay gebied echt fantastisch vond en als het daar maar enigszins van weg heeft ben ik helemaal om. Star Wars behoeft na de preview van Dennis weinig uitleg en als ik ergens een zwak voor heb is het Pokémon. Vooral de wild area trekt me enorm. Hopelijk doen Sword & Shield precies wat ik verwacht en is het niet zoals Sun & Moon een game waarbij je hand enorm wordt vastgehouden. Als ik de preview van Jacco mag geloven zit ook dat goed, dus voor mij kan het najaar bijna niet meer stuk.

Death Stranding

Wesley Akkerman

By far Pokémon Sword en Shield. Weg met de naysayers. Collega's die de demo gespeeld hebben zijn over het algemeen enthousiast over de titels en ik zou, voorlopig nog even van een afstandje, niet weten waarom ze ongelijk hebben. Ik heb van de zomer zelf een demo kunnen spelen en kennis kunnen maken met Dynamax en zulcks. Het voelt een beetje goedkoop aan, maar dat weerhoudt me er niet van alsnog uit te kijken naar een nieuw Pokémon-avontuur. Het feit alleen al dat ik lekker op de bank met die fijne Pro-controller in de hand deze game kan spelen is een mooie kers op de aankomende slagroomtaart (en ik ben nog wel lactose-intolerant).

pokemon sword and shield

Michel Musters

Luigi's Mansion 3 moet nog uitkomen en daar kijk ik zeker naar uit. Het origineel op de GameCube vond ik een geweldige lanceringsgame. Van het vervolg op de 3DS was ik wat minder gecharmeerd, maar wat ik tot nu toe van het derde deel heb gespeeld lijkt dit een prima game te worden met superleuke en gevarieerde setting. Ik speel hem waarschijnlijk pas na Halloween, maar dat mag de pret niet drukken!

Luigi's Mansion 3

Cody van den Bogert

Keuzes, keuzes en nog eens keuzes. Geez.. ik heb eigenlijk zin in al deze bovenstaande games haha. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik toch wel het meest uitkijk naar Pokémon, zeker omdat ik Lets Go een klein beetje tegen vond vallen. Wat kan ik zeggen, ik ben gewoon toe aan een nieuw Pokémon-avontuur en Sword en Shield komt precies op tijd voor mij. Hmm.. Pokémon Sword of Shield.. Sword of Shield? Voor nu zeg ik even Shield, maar als ik mezelf een beetje ken, schommelt dit nog wel een aantal keer. Deze trailer vind ik trouwens echt te gek!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • eens kijken:
  Jedi Fallen Order,
  Death stranding,
  Luigi's mansion 3
  Dat zijn ze eigenlijk wel, ook al kunnen er natuurlijk zo maar een paar verassingen uitkomen.

  Ik ben eigenlijk meer benieuwd naar begin 2020 waar Cyberpunk, Gods and Monsters, Daymare 1998 moeten uitkomen.
 • @mole28 Gods and Monsters is uitgesteld dus daar kan je voorlopig nog wel even op wachten.
 • Blacksad: Under the Skin. Ziet er uit als een heel sfeervolle detective in de stijl van The Wolf Among Us en LA Noire. En iedereen die bekend is met de strip, zou er sowieso enthousiast van moeten worden.
 • Dit jaar staat alleen star wars jedi: fallen order nog op mijn verlanglijstje. Ik heb namelijk niets met Pokémon en death stranding vind ik nog steeds te vaag om enthousiast van te worden.
 • Pokemon, maar ook zeker zin in LM3!
 • @Piet S.
  Eens. Ik ben echt benieuwd naar Sword en Shield
 • Shenmue III
  Lang gewacht en de game is eindelijk hier. Het speelt als een Dreamcast-game, wat voor mij een plus is, want games uit de DC/PS2 tijdperk vind ik veel fijner om te spelen dan moderne games.

  Pokémon Sword
  Let´s Go was leuk om met mijn vriendin te spelen, gelukkig lijkt dit deel meer ´game´ te zijn dan Let´s Go.

  Death Stranding
  Kojima heeft al in tijden geen andere game gemaakt dan Metal Gear, dus dat maakt het al voor mij al een waar evenement. Snatcher, Zone of the Enders en Policenauts vind ik allemaal erg goede games, dus ik verwacht best veel van Death Stranding. Dt is de meest interessante PS4 exclusive uit Sony´s stal sinds The Last Guardian, dus ik ben erg geintrigeerd. Het enige waar ik mij zorgen over maak is dat ik totaal geen fan ben van MGS5 en Ground Zeroes, dus ik hoop dat dit een totaal andere game is.
 • Sword en Shield zijn de laatste twee games voor mij in 2019! De rest interesseert me niet of zijn 't niet waard.
 • Voor mij op dit moment alleen Luigi’s Mansion 3. Als ik daar mee klaar ben, koop ik mss Death Stranding of Modern Warfare nog.
 • @Luigi1985

  Modern warfare is echt de moeite waard. De MP is zo verslavend.
 • Star Wars op de xbox x. Zin an!

  Luigi misschien nog. Twijfel of dit wat voor mij is.

  Pokemon laat ik aan mij voorbij gaan deze keer.
 • Star wars en death stranding, zullen beide top games worden.
 • Planet zoo :).

  En pokemon wacht ik even af.
 • Death Stranding!
  Mijn najaars knaller.
 • Voor mij sowieso Pokemon Sword & Shield. Denk dat ik Shield haal maar ben er nog niet zeker van. Zelfde geldt voor de starters. Dit is de eerste keer sinds Gen 3 dat ik twijfel tussen alle 3 de starters omdat ik ze allemaal leuk vind.

  Daarnaast is nu natuurlijk CoD MW uit en twijfel ik heel erg om die game te halen. Ik heb CoD vroeger heel vaak gespeeld en met heel veel plezier. Maar omdat ik geen PS+ meer heb twijfel ik. €120,- uitgeven om online te kunnen spelen vind ik erg veel geld. Enige spellen die ik dan nog online zou spelen op PS4 zijn CoD en FIFA.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren