1. Q-n-A: Van welke game wil jij een toffe Lego-set hebben?

Q-n-A: Van welke game wil jij een toffe Lego-set hebben?

Afgelopen week vonden we een leuk ontwerp voor een Untitled Goose Game Lego-set en dat inspireerde wel deze vraag. Meeste van ons hebben wel eens met Lego gespeeld, maar welke game-gerelateerde set ontbrak er aan onze collectie? Om hier achter te komen hebben we dit keer de volgende vraag gesteld: Van welke game wil jij een toffe Lego-set hebben?

WEsley Akkerman

Ik zou wel een Lego-set willen zien van Boomblox. Dat je eerst bezig bent om kekke torens te maken, die je vervolgens helemaal de vernieling in mag helpen door er verschillende ballen tegenaan te smijten. Ik kan me het assortiment van de te verzamelen Lego-poppetjes al voor me zien. Ook zou ik niet op de helpdesk willen werken van Lego, wanneer mensen zeiken dat ze hun Lego-steentjes kwijt zijn. Niet mijn probleem, ik wil gewoon die toren kapot hebben.

boomblox

Jacco Peek

Het lijkt me eigenlijk wel tof om een Super Smash Bros.-set te hebben. Wellicht een waarmee je meerdere soorten stages kan bouwen en allerlei vechters op kunt neerzetten. Niet ieder personage leent zich voor een Lego-figuur, maar Link, Fox en de Fire-Emblem-personages zouden bijvoorbeeld prima kunnen. En als er dan toch meer Lego-sets komen van Nintendo-games wordt het roster vanzelf uitgebreid.

Super Smash Bros. Ultimate

Michel Musters

Het is een inkoppertje, maar de wereld van The Legend of Zelda lijkt mij echt geweldig om in Lego-vorm te zien. Wat zeg ik, ik zou al genoegen nemen met een Lego-game gebaseerd op Zelda! Maar ook fysieke sets lijken mij prachtig. Kokiri Forest, Death Mountain, toffe kerkers, Hyrule Castle, Lon Lon Ranch, of diverse gebieden uit Breath of the Wild. En dan stel ik mij een schattig Lego-poppetje van Link voor, met z'n groene hoedje op. Ahh... kunnen Lego en Nintendo niet héél snel een deal maken?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Dennis Mons

Hoewel ik Cyberpunk 2077 natuurlijk nog niet gespeeld heb, vind ik die look en feel zo enorm bruut. Zo het dus heel tof vinden om daar een set van te hebben. Of in de vorm van een deel van Night City met minifig, of een mooie uitvoering van die hele brute auto die we in de gameplay-video's en trailers hebben gezien. Maar hoe dan ook: ik moét gewoon een Keanu Reeves-minifig hebben!

Cyberpunk 2077 Wallpaper

Martin Verschoor

Resident Evil is denk ik wel geschikt voor een mooi setje. Dat huis uit deel een, compleet met honden die door het raam komen springen. Ja hoor, ik voel 'm wel. Of anders Mister X uit deel twee, compleet met het politiebureau...Ik denk dat ze er wel genoeg mee kunnen, of niet dan?

resident evil 1

Cody van den Bogert

Ik heb een mooi plekje gereserveerd in mijn vitrinekast voor een mooie Lego-set van The Witcher. Ik wil Geralt, Vesemir, Ciri, Yennefer, Tris, ROACH!!, Dandelion, Zoltan, Eredin. De hele reutemeteut! Een Sly Cooper-setje is trouwens ook meer dan welkom.

Lucas May

Pokémon leent zich denk ik uitstekend om officiële Lego-pakketten te krijgen. Niet alleen zou je toffe sets als Pokécentres of gyms, maar je kan natuurlijk van elk beestje een eigen set maken. Ik heb wel eens priegelige Nanoblack-sets met extreem kleine blokjes van Pikachu en zijn vrienden in elkaar gezet, maar echt Lego zou ik niet kunnen weerstaan. Gotta build 'em all!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik heb vroeger een aardige collectie van lego van Star wars gehad. Heb daar zoveel plezier aan beleeft. Alleen de echt grote projecten zoals de death star en die grote star destroyer had ik uiteraard niet want die waren echt heel prijzig.
 • Misschien niet zo heel verrassend, maar ik zou wel een Lego set willen hebben van Final Fantasy VIII of Assassin's Creed (en dan vooral Black Flag, Origins of Odyssey)
 • Lego werkt ook samen met bijvoorbeeld Disney. Zo zou ik ze wel willen zien samenwerken met Nintendo voor vette lego sets.
 • Een LEGO-set van Super Mario. Zou tof zijn als je zelf levels kan samenstellen.
 • Hmmm nee. Games nooit ontgroeid, Lego helaas wel. Ben sowieso niet van de merch. Good for you als je dit wel kan waarderen though.
 • Zelda
  Super Mario
  Donkey Kong

  Eigenlijk al Nintendo’s parada paardjes zouden goed passen bij Lego

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren