1. Q-n-A:Waar kijk jij het meest naar uit in 2020?

Q-n-A:Waar kijk jij het meest naar uit in 2020?

Ja, jongens. We zijn er bijna, het einde van een decennium! We hebben in de afgelopen weken veel terug gekeken, maar nu wordt het tijd om naar de toekomst te kijken! Vandaar dat de Q-n-A van deze week luidt als volgt: Waar kijk jij het meest naar uit in 2020? Laat vooral weten waar jullie je het meest op verheugen!

Dennis Mons

Het gaat sowieso het jaar zijn van nieuwe hardware, dat moge duidelijk zijn. Het interesseert me eigenlijk ook niet wie er beter is; ik heb sowieso een tic voor consolereleases. Gaat Microsoft nu écht full on voor streaming? Want hoe leuk dikke, vette hardware ook is, ik heb geen 8K-tv, ik heb niet eens een 4K-tv, maar het idee dat ik straks gewoon een Xbox-game kan spelen op mijn iPad in de trein zie ik wel zitten. Maar hoe gaat Sony erop reageren? PlayStation Now is geinig en een game direct spelen op een PS4 werkt best schappelijk, maar probeer vooral niet hetzelfde te doen op een pc. Dus streaming wordt iets waar ik echt naar uitkijk, hoewel ik natuurlijk ook wil zien welke tierelantijntjes Microsoft en Sony nu weer in hun nieuwe apparaten gaan stoppen. Hoe dan ook: 2020 wordt een beter gamejaar dan 2019, dat weet ik zeker.

xbox series x

Dagmar de Groot

Er zijn meerdere dingen waar ik mij heel erg op verheug. Beide met betrekking tot gaming en andere dingen. Zo mag ik voor zes maanden naar Duitsland om computer science and engineering te gaan studeren! Qua gaming verheug ik mij voornamelijk om Sword Art Online: Alicization Lycorise, eindelijk een nieuwe SAO-game, en de remake van Final Fantasy 7! Ik ben normaal niet van het plaatsen van preorders, maar deze twee staan klaar hoor! 2020 beloofd een goed jaar te zijn en ik ga er alles aan doen om er een topjaar van te maken! Dat hebben we immers vooral zelf in de hand!

Final Fantasy 7

Jacco Peek

Cyberpunk 2077, ik kan niet wachten om te zien wat CD Projekt Red ervan heeft gemaakt. Ik heb absoluut m’n twijfels, over bijvoorbeeld de combat en of de verschillende speelstijlen niet in de weg gaan zitten, maar alles aan die game voelt zo ‘next-gen’ aan dat ik gewoon even in die wereld wil duiken. Over next-gen gesproken, de lancering van een nieuwe generatie consoles is uiteraard iets waar ik ook naar uitkijk.

Cyberpunk 2077 Wallpaper

Michel Musters

Natuurlijk, de games Cyberpunk 2077, Hollow Knight: Silksong en The Last of Us: Part 2 staan enorm hoog op mijn lijstje, maar ik blijf net als Dennis een gamer die zich graag laat meesleuren door die heerlijke next-gen hype. Er gaat wat mij betreft echt niets boven een consolelancering. De hectiek van er voor zorgen dat je op lanceringsdag een exemplaar weet te bemachtigen, de geur van vers uitgepakte technologie, de stapel lanceringsgames die je erbij koopt en waar je je best voor doet om ze tof te vinden (ook al is het grootste gedeelte absolute drek)... en dan krijgen we in 2020 als het goed is twee consolelanceringen! Zo hard zin in.

The Last of Us Part 2

Cody van den Bogert

The Last of Us: Part 2 staat heel hoog op mijn lijstje, ik ben zo benieuwd hoe het verhaal vervolgd gaat worden. In praktisch elk ander jaar was dit dan ook mijn antwoord geweest. In 2020 verschijnt echter eindelijk Spelunky 2, en ik heb daar zoveel zin in! Ik hoop echt dat ik er net zolang zoet mee zal zijn als deel 1, die raak ik namelijk nooit zat. Natuurlijk kijk ik ook enorm uit naar de lancering van de PlayStation 5, maar op de één of andere manier voelt dat nog onwerkelijk ver weg.

Spelunky 2

Thijs Barnhard

20 maart wordt voor mij de dag. Dan komen er namelijk twee compleet verschillende games uit die extreem binnen mijn interessegebied vallen. Doom: Eternal had natuurlijk al in 2019 uit moeten komen, maar is nu naar deze datum verschoven en ook Animal Crossing: New Horizons komt op diezelfde vrijdag uit. Ik krijg waarschijnlijk whiplash van de compleet verschillende stijlen van games door elkaar spelen, maar ik heb nu al oprecht gigantisch veel zin in deze dag en het weekend erna.

Animal Crossing New Horizons

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik vooral de nieuwe Xbox. Het wordt tijd voor een upgrade.
 • Cyber punk, FF7 en de PS5
 • @TommieNL

  Precies waar ik ook allemaal naar uit kijk.
  Wil daar alleen Ghost of tsushima nog aan toevoegen.

  The Last of us 2 kan ik nog niet echt hyped voor worden.
 • Final Fantasy VII
  Ghost Of Tsushima
  The Last Of Us Part II
  Marvel's Avengers
  Nioh 2
  Resident Evil 3
  Trials Of Mana
 • Earthbreakers gemaakt door Petroglyph. Voormalig werknemers van Westwood werken hieraan mee. Het lijkt op de multiplayerversie van C&C Renegade en heeft ook veel weg van de C&C reeks.
 • Nog niet zeker dat hij in 2020 komt, maar BotW2 !!!
 • @robertflappie

  👆🏻
 • Ik pas voorlopig met het next-gen gebeuren en snap de hype er om heen niet helemaal. Afgelopen generatie zijn er maar een handje vol echt geweldige games geweest gebouwd op kwaliteit en niet op het uitknijpen van de consument. Dat laatste is tegenwoordig de norm. Uitknijpen van de consument met herhalende gamewerelden, gameplay gebeuren, boosters of slechte Live service games. Enige wat je next gen gaat krijgen is een mooiere Assassins creed met nog meer water/zand of een Call of duty met versie 20 van nuketown waar je bestek uit de la kan pakken. Zo da was het negatieve gezeur.

  2020 word voor mij het jaar om de PS4 in de doos te stoppen en om naar de PC te verhuizen. De vrijheid en het GRATIS online gamen - veel cross platform bevalt me prima met nog een optie van Xbox gamepass in het verschiet. Samen met de Switch een goed duo. Games waar ik op wacht of ga halen.

  Trails of mana
  The Witcher 3 (Switch)
  Cyberpunk
  The Other worlds (switch)
  FF7 remake, ligt aan de lengte van deze episode.
 • @ShadowhunterrX

  Dus geen Ghost of tsushima, the last of us 2?
 • @CyberFl
  Geen interesse in beide games. Ook al was de eerste The last of us een geweldige game.
 • @ShadowhunterrX

  Weird, maar je speelt wel heel veel fifa 20 XD
 • @CyberFl
  Handelen is wel relaxed op fifa. Alleen probeert EA alles om het handelen aan banden te leggen zodat je pakjes gaat kopen. Geen zorgen, je zalt me niet veel FIFA zien spelen meer ;). Mensen kopen de game rond dit tijdstip nog rond de 40 euro tweedehands, maar 8 euro verlies :P.

  STALKER !!
 • Harvest Moon Friends of Mineral Town remake voor de Switch
 • Sowieso kijk ik echt uit naar de PlayStation 5, mijn gut feeling (en die heeft mij in al die 31 jaar dat ik leef, maar twee keer in de steek gelaten) zegt Sony gaat keihard knallen met de PS5.

  Qua games kijk uit naar

  Dragon Ball Z : Kakarot
  Assassin's Creed Legion/Ragnarok ( hoop nog steeds dat het derde deel in de Ancients trilogy naar Rome gaat, dat vind ik persoonlijk nog steeds de meer interessantere setting)
  Final Fantasy VII remake
  Yakuza : Like a Dragon
  Watch Dogs: Legion
  Cyberpunk 2077
  Trials of Mana
 • Ps5!!!! En the last of us 2. En hopelijk ook BOTW2.
 • PS4
  - The Last of Us 2

  SWITCH
  - Metroid Prime 4 en Metroid Prime trilogy (?)
  - The Legend of Zelda BotW sequel

  PC
  - Cyberpunk
  - Age of Empires IV
  - Flight Simulator + de rest van de 'Xbox Game Studios' games

  PS5
  - PS5 hardware reveal (uitzicht van de console en controller)
  - PS5 software reveal = launchtitels
  - PS5 pre-order afhalen

  XBOX SERIES X
  - …
 • Hollow Knight, The Last of us 2 en Cyberpunk komen sowieso in huis. Maar met stipt op 1 staat voor mij Halo Infinite op de Xbox Series X.
 • Ik kijk uit naar de nieuwe generatie en verder Animal Crossing.
 • @DefenseForceNL

  AC? Serieus? Haha
 • @CyberFl

  En het probleem daarbij is?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren