1. Q-n-A:Wat is het tofste/stomste kado Dat je ooit hebt gekregen?

Q-n-A:Wat is het tofste/stomste kado Dat je ooit hebt gekregen?

Het is bijna kerst! Wij kunnen niet wachten, maar blikken voor de Q-n-A van deze week nog even terug om kado's die wij in voorgaande jaren hebben ontvangen. Dan gaat het natuurlijk om het tofste of stomste kado die wij ooit hebben ontvangen, we zijn natuurlijk ook benieuwd naar wat dit voor jullie is! Dus laat het vooral weten in de reacties!

Wesley Akkerman

Ik kreeg een keer een bioscoopbon terwijl iedereen in de kamer wist dat ik een Pathé Unlimited-kaart had. Ik heb die kaart sindsdien weggedaan om verdere teleurstelling te voorkomen.

pathe

Jacco Peek

Ik ben eigenlijk een beetje vergeten wat ik allemaal voor kerst heb gekregen in de loop der jaren. Ik weet wel dat ik ooit een zak cashewnoten met een rode strik eromheen kreeg, en daar was ik heel blij mee.

cashew

Dagmar de Groot

Eigenlijk zijn er geen slechte kado's (dat zou het correcte antwoord zijn), maar ze zijn er natuurlijk wel eens! Zo heb ik ooit een zak komkommersoep gehad... Niet aan te raden trouwens, maar dat was op mijn verjaardag, dus niet kerst. Maar goed, voor kerst hebben mijn zussen en ik ooit een Wii gekregen! Wat hebben we daar veel op gespeeld, zelfs mijn ouders! Mijn moeder heeft mijn zus bijna een keer een blauw oog getikt met Wii Sports tennis, dat was lachen - het ging gelukkig allemaal goed. Voor mij was dit dus één van de beste kado's die ik ooit heb gekregen met Kerst!

Michel Musters

Ik kan de meeste cadeaus niet eens meer herinneren, maar eind 2017 kreeg ik een mooie, geframede versie van mijn kamer van koophandel-inschrijving en mijn eerste artikel als freelancer van een goede vriendin. Dat is toch wel heel speciaal! Ik moet alleen nog altijd een spijker in de muur slaan om hem op mijn kantoor een mooie plek te geven...

Lars Cornelis

Mijn broer en ik kregen ooit een PS1 van de Sint omdat we aldoor ruzie maakten over wie op de pc mocht spelen. Dat was wel een belangrijk cadeau, want daardoor maakte ik kennis met het gemak van gamen op een console. Gewoon aansluiten, disc erin en spelen maar. Niks installeren, geen verschillende soorten hardware, niet ineens updates moeten downloaden. Of ja, dat was gamen op de console toen. Inmiddels is dat natuurlijk net zo'n ellende als op de pc.

playstation 1

Cody van den Bogert

Ik ben in mijn kerst-carrière enorm verwend door mijn moeder en grootouders. Ik kreeg elk jaar wel weer een nieuw leuk gamedingetje, waar ik dat precies aan verdiende, geen idee. Misschien was het gewoon een slimme manier om mij en mijn broers stil te houden. Dit geldt in het speciaal voor de kerst van 2000, want vanaf het moment dat ik mijn Game Boy Color Pikachu onder de kerstboom vond, was dat het enige waar ik nog mee bezig was. Dat geldt overigens ook voor mijn broers.

game boy color pikachu

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik kreeg ooit Shadow of Mordor voor de 360. Wat was dat een draak van een geoptimaliseerde game voor die console. Onspeelbaar en had niets te zoeken op dat apparaat.
 • @benjaminben

  Hahaha deze en hoe heet de game ook alweer.. Speelt zich af in hk en moest een concurrent van gta zijn.. Mijn god.
 • @san5324

  Sleeping Dogs?
 • @DefenseForceNL

  Dat was (althans op de pc ) echt een goede game.
 • @Meta_coola

  Ik heb zelf gewoon genoten ervan op de console.
 • @DefenseForceNL

  Ik ook!
 • @DefenseForceNL ik heb de game ook met veel plezier op console gespeeld.
 • @Meta_coola

  nooit gespeeld, hoorde dat het autorijden ruk was. Njah, daar speel ik die games grotendeels voor.
 • @benjaminben

  Ruk is een groot woord. Zit tussen watch dogs en gta 5 in qua besturing.
 • @Meta_coola

  Haha WD ook nooit gespeeld. Vond die game te generiek en saai ogen. Had ook geen zin om met een dakloze te spelen.
 • @benjaminben

  Niet alleen het auto rijden. De sfeer van hk was ook totaal niet in de game aanwezig.

  @Iedereen hierboven Tnx die game bedoelde ik ja
 • @san5324

  Ben daar nog nooit geweest, dus daar zou ik mij niet zo snel aan storen. Nu ben ik sowieso al niet zo'n fan van games die zich afspelen in een aziatische setting. Trekt mij nooit zo, ben wat meer verknocht aan noord-Europese settings als ik mag kiezen.
 • Tofste: Een Snes met Super Mario World als kind. Sindsdien heeft deze hobby mij in de greep tot nu (32 jaar).
 • @DopieJopie1
  Voor mij precies 't zelfde! Wat gingen mijn broertje en ik los toen we die doos open maakten. Daarmee ook een van mijn favoriete games ooit.
 • @Gaaiz

  Voor mij ook. Ik kan vandaag die game nog spelen er en zo veel plezier aan beleven.

  Voor mij nr 3 beste ooit. Op 2 staat Celeste. Op 1 Dungeon Keeper.
 • Amerikaanse N64 met Mario 64. Blijft een mooi moment.
 • Pff jeetje tofste is denk ik een NES vroeger met Mario en Duckhunt. Sindsdien zit ik in het gaming wereldje.
 • Zelda Phantom Hourglass. Mijn 1ste Zelda game.

  Ooit zo stom geweest om ie te verkopen. VERKOOP NOOIT NINTENDO EXCLUSIVES!!!

  Met de allereerste 3DS prijsdrop had ik hem meteen terug gekocht. Gelukkig maar want die game was nergens meer, buiten online, te vinden (nieuw en geseald).
 • Toen ik de 16 bit megadrive wilde, kreeg ik een NES met super Mario 3. Dat is nog steeds een van mijn favorieten, misschien wel favoriet.

  Daarnaast kreeg ik resident evil 4 destijds voor mijn verjaardag. Ik had er weliswaar om gevraagd maar daarom was t nog niet minder leuk.

  Tegenwoordig ben ik blij als men me iets geeft om samen te doen. Bijv. Ooit een duikles gehad waarna ik de hele cursus heb gevolgd en in Azië de tweede heb gedaan.

  Het stomste cadeau was voor mij een pizzasnijder voor Sinterklaas. Het was of dat of een schuimspaan. Beiden niet ingepakt. Het was ook van een oud werkgever die ze duidelijk gratis had gekregen bij de Sligro of Makro ofzo. Geef dan niks.

  En als kind spaarde ik ooit ergens voor en daarom van iedereen geld gevraagd. Van een tante van wie ik altijd 25 gulden kreeg, kreeg ik toen een map en een etui voor de middelbare school.
 • Dat ik van m'n ouders een mega drive kreeg met Sonic the hedgehog. Vanaf dat moment is gamen officieel m'n nmr 1 hobby geworden.
  Daarvoor wel een Atari 2600 en een Nes gehad maar vanaf Sonic op de mega drive ben ik officieel verkocht.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren