1. Q-N-A:Wat zijn jouw voorspellingen voor de Xbox Game Showcase?

Q-N-A:Wat zijn jouw voorspellingen voor de Xbox Game Showcase?

Meningen verschillen

Volgende week gaat Xbox een uur lang gameplay tonen van de first party-games op de Xbox Series X. Wij vroegen aan de Insidegamer-redactie welke voorspelling zij hebben voor de Xbox Game Showcase.

Marcel Vroegrijk

Ik maak mezelf op voor een enorme teleurstelling door stiekem te hopen op een gameplayonthulling van Elden Ring. Ook al weet ik wel dat Microsoft alleen first-party titels gaat laten zien. Toch? Of niet? Wat nou als ze toch Elden Ring laten zien? Wat dan? Wat een dag zou dat zijn. Maar dat gaat niet gebeuren. Of toch?

elden ring

Lars Cornelis

Ik neem toch aan dat Microsoft eindelijk Halo Infinite gaat tonen. Verder maakt het me dan eigenlijk niet zoveel meer uit. Iets van een nieuwe Forza zou tof zijn, om de simpele reden dat racegames in het algemeen en Forza in het bijzonder vaak extreem mooi zijn. Vooralsnog heb ik zowel bij Microsoft als bij Sony nog niet iets concreets gezien dat me écht wegblies wat next gen technologie betreft, dus wellicht kan zo'n game even een glimp geven van wat er nou echt mogelijk is met al dat nieuwe dure speelgoed.

Halo Infinite

Jacco Peek

M’n verwachtingen zijn niet heel hoog, maar ik ben vooral benieuwd of er een game is die me écht overtuigt. Wellicht is het Halo, misschien wel Fable. Misschien is het wel eindelijk de nieuwe Batman-game van Warner Bros. Montreal waar we al zo lang op wachten. Het zou best een goede presentatie kunnen worden, dus ik zit in ieder geval klaar donderdag.

Zoë Bonefaas

Als ze met een nieuwe Fable-game zouden komen gaat mijn hart echt een enorme sprong maken. Halo zou ik ook leuk vinden om te zien, maar ik heb de games nooit echt gespeeld. Misschien wel een mooi moment om te beginnen?

Fable 2

Jolien Mauritsz

De kans is nihil, maar een nieuwe Ori-game zou echt gaaf zijn! Ik ben (nog steeds) bezig met het eerste deel, maar vind het echt een geweldige game om te spelen. Er zijn ook zoveel mogelijkheden in de wereld van Ori dat een trilogie in mijn ogen passend is. Moet je je voorstellen hoe de graphics er op de Series X uit zouden zien?!

Ori and the Will of the Wisps

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Mijn voorspelling is dat Xbox opnieuw niet alles toont. En dan roept als het tegenvalt er is nog meer.

  Maar wat ik hoop.

  Banjo Kazooie reboot of remake van Kazooie en tooie.
  Fable 4 die iedereen omver blaast
  Perfect Dark blaast iedereen omver
  Hellblade 2 heeft betere en leukere gameplay.
  Everwild blijkt Rare game te zijn in Rare hun Nintendo kwaliteit tijd.
  Forza 8 blaast iedereen omver

  Dus zo moeilijk is het niet Xbox.
 • @smaakmaker

  In jouw droombeeld wordt er echt van alles omver geblazen! Levensgevaarlijk man.
 • @Rahl hahaha😜 Nee maar als ze bovenstaande games zouden brengen. Dan staat Xbox voor mij qua line up 2-0 voor. Maar we gaan het zien ik vind het erg spannend van de week.
 • @smaakmaker niet mee eens. De meeste games daarvan interesseren mij totaal niet. Alleen hellblade 2 zie ik daarvan wel zitten.
 • @obi-twan kenobi

  Jij misschien maar met deze titels zouden mits echt goede kwaliteit zouden heel veel mensen echt tevreden zijn. Bijvoorbeeld kijk eens naar Banjo Kazooie Smash reveal hoe het internet los ging.
 • @smaakmaker

  Hellblade? Jij? Die vond je toch super kut en frustrerend? Ik heb je let's play destijds gezien? (Ga je die content nog weer uploaden? Vond ik echt briljant leuk om te zien namelijk).
 • @benjaminben

  Haha nee ik vond de gameplay saai en niets aan. Dus als ze van deel 2 echt een hele toffe action adventure van kunnen maken met toffere gameplay . Dan ben ik in.

  En nee denk niet meer dat ik ga streamen kost teveel geld haha. Zeker omdat je voor de betere kwaliteit toch echt een een steaming set up nodig hebt. En dat vind ik teveel geld. Want dan moet het ook echt iets opleveren. En ik heb daarnaast een lego hobby die prijzig is dus nee helaas haha.
 • @smaakmaker

  nee man, opnemen kost geen ruk. Kwestie van microfoontje en opname software. Ik weet niet, vond je content altijd wat vermakelijks hebben. Vooral het gefoeter op de remake van Crash Bandicoot. Je hebt veel Youtubers die heel bewust 'pissig' zijn, en hun reactie overdrijven om maar views te krijgen. Maar jouw frustratie was kneiter puur, heb daar wel van genoten. En nogmaals; zo duur is het echt niet om te streamen, het is maar net voor welke kwaliteit je wilt gaan. Ik heb ook wel wat let's plays geupload destijds, heeft me geen ruk (behalve tijd) gekost ;).
 • @benjaminben

  Haha ja ik heb vooral veel frustratie als een game zoals Crash niet precies werkt en ik door de fout van de game dood ga. Maar frustratie streams zaten er zeker weer in. Ori and the will of the wisps was pittig en frustratie. En de indivisible het laatste stuk maar dit kwam door mij zelf en niet door de game. . Maar ik trek niet genoeg kijkers omdat weer op te pakken.
 • @smaakmaker

  Moet het ook de kans geven om te groeien hè.
 • @benjaminben

  Ja dat wel.
 • Verwacht een prima presentatie maar geen geweldige.
  Hoop iets van Fable en dat Rare wat Haags toont met hun everwild.
 • Ik verwacht een strakke show met veel games (inclusief multi platform), maar het zou me niet verbazen als de show een beetje tegen gast vallen gezien de grote verwachtingen en teleurstellingen uit 't verleden.
  Maar zolang Halo en de Slipspace engine positief uitvallen ben ik helemaal blij.
 • @Gaaiz

  Multi platform verwacht ik niet Xbox heeft duidelijk laten weten dat ze alleen de first party zullen tonen van hun first party studio's.
 • Ik verwacht er niet veel van, dan kan het ook alleen maar meevallen. Sony had ook gezegd dat hun vorige stream alleen over games zou gaan, toen werd plots de PS5 tentoongesteld. Stille hoop dat Microsoft ook zoiets gaat doen m.b.t. prijs en/of releasedate.
 • @adutchman
  Het gerucht gaat de Xbox Live Gold gratis wordt. Lijkt me een kleine kans, maar zou een toffe zet zijn.
 • @Gaaiz
  Dat zou zeker een toffe zet zijn, met al die extra's winnen ze hopelijk toch weer wat terrein terug.
 • Als ze met fable komen dan is er een grote kans dat het xbox word voor mij. En dan wel een goede geen kinect of dat soort onzin
 • Ik verwacht games en dan vooral nieuwe games en natuurlijk verder beelden van Halo, Forza en nieuwe Gears en de hoop nog steeds op een nieuwe Fable.
 • Ik zou indertussen graag willen weten wanneer Tunic uitkomt. Zou nog dit jaar moeten komen, maar ik vraag me af of dat niet volgend jaar gaat worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren