1. Quantic Dream claimt dit jaar veel verrassingen te hebben

Quantic Dream claimt dit jaar veel verrassingen te hebben

Werkt de studio aan een next-gen game?

Quantic Dream, de studio achter Detroit: Become Human, zou dit jaar meerdere verrassingen hebben gepland voor fans.

Dat laat studiobaas David Cage weten op Twitter. "2019 was een ongelooflijk jaar voor de studio. 2020 moet nog spannender worden! We hebben veel verrassingen voor onze fans in petto, dus opgelet!"

Het is verder nog niet duidelijk wat gamers kunnen verwachten van Quantic Dream. De meest recente game van de studio was het filmische Detroit: Become Human uit 2018. Eerder verschenen al Heavy Rain en Beyond Two Souls. Wellicht werkt de studio aan een compleet nieuwe game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Detroit Became Human was een erg toffe game . Jammer dat ze weg zijn gegaan bij Sony. Maar nu kunnen ook de Xbox gamers van hun games genieten.
  • Een goede ontwikkelaar, ik vind hun games alleen zo traag… Dat terwijl ik geniet van RDR2.
  • Voor een nieuwe game is het toch nog te vroeg?
    Misschien DLC voor Detroit Become Human?
  • @tielo

    Als ze gewoon op dezelfde engine een nieuwe game bouwen, kan er best een hoop in twee jaar. Maar ze hebben natuurlijk ook de switch gemaakt naar multiplatform. Ik verwacht geen compleet nieuwe next-gen game die ons wegblaast als ze daadwerkelijk iets willen uitbrengen dit jaar. Misschien een iets compactere ervaring op de bestaande engine om wat ervaring op te doen met de extra platformen.
  • Ik ben best fan van de studio. Ik kijk uit naar hun nieuwe projecten
  • Als er meerdere verrassingen komen dit jaar, misschien werken ze wel aan geüpgrade versies van Fahrenheit en The Nomad Soul.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren