1. R-Type Dimensions komt naar Switch en Steam

R-Type Dimensions komt naar Switch en Steam

Bevat de eerste twee R-Type-games

R-Type Dimensions is voor Switch en Steam aangekondigd. De game komt ergens deze winter uit.

De compilatie van verschillende R-Type-games verscheen in 2009 al op PlayStation 3 en Xbox 360. In de verzameling zitten de acht levels uit de klassieke arcadegame R-Type en de zes levels uit het vervolg, R-Type II.

Beide games kunnen zowel in hun originele staat met 2D-sprites gespeeld worden, als met een vernieuwd uiterlijk, inclusief 3D-graphics en verbeterde geluiden. Spelers kunnen tijdens het spelen tussen deze twee modi wisselen.

De game heeft daarnaast ook lokale co-op en competitieve multiplayer voor twee spelers. Er zijn ook online leaderboards. Tot slot kan er ook tussen levels gekozen en is er een Infinite-modus, waarin spelers oneindig veel levels hebben.

Nieuw in de pc- en Switch-versies is de mogelijkheid om de game op elk moment sneller te laten gaan. De Switch-versie heeft tevens achievements. Een precieze datum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • 20 euro min is kopen voor mij.
  • EEn juist deel 3 is het beste :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren