1. Radical Heights is de nieuwste battle royale-game

Radical Heights is de nieuwste battle royale-game

Ga de strijd aan met Fortnite: Battle Royale en PUBG

LawBreakers-ontwikkelaar Boss Key Productions heeft aangekondigd dat het vandaag de battle royale-game Radical Heights gratis op Steam uitbrengt.

De battle royale-game Radical Heights moet de strijd aan gaan met Fortnite: Battle Royale en PlayerUnknown's Battlegrounds. In de uitgebrachte aankondigingstrailer is te zien dat de game zich afspeelt in een jaren 80-thema en dat spelers zich kunnen voortbewegen met BMX-fietsen en trampolines. Verder zijn een aantal locaties, waaronder een burgerrestaurant, golfbaan en arcade te zien.

Tijdens Radical Heights blijkt het verzamelen van geld een erg belangrijk doel. Spelers kunnen hiermee wapens en outfits aanschaffen.

Vanaf vandaag is de battle royale-game gratis beschikbaar voor pc via Steam Early Access. Spelers kunnen tevens een 'founders pack' met exclusieve items en bonussen aanschaffen. Op het moment staat het pakket beschikbaar voor 14,99 dollar, een prijs in euro's is nog niet bekend.

Afgelopen week maakte Boss Key Productions nog bekend dat het de ontwikkeling van LawBreakers heeft stopgezet. De game die vorig jaar uitkwam voor PlayStation 4 en pc is nog wel speelbaar in de huidige versie, maar zal geen toekomstige updates meer ontvangen.

"LawBreakers heeft helaas niet voldoende publiek gevonden om toekomstige updates te bekostigen en onze originele planning uit te voeren." liet de studio weten. Het gaf destijds ook al aan dat het zich ging richten op een compleet nieuw "passieproject".

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

 • Klinkt en ziet er uit als wat Lawbreakers is: net niks.

  Houterige animaties, mediocre looks, geen eigen smoel en geen unieke features. Ik heb het graag mis, maar ik denk dat dit niks wordt in deze vorm.
 • @Bert de Vries

  Hij heeft toch redelijk een eigen als je vergelijkt met pubg en build simulator fortnite.
 • @darkgrim het ziet er uit als PUBG in de look van Fortnite, met een inmiddels redelijk generiek '80 vibe.

  Ik zag laatst ergens een Battle Royale game voorbij komen (ik ben de naam even kwijt) met heroes zoals Overwatch. Dat vond ik wel weer een grappig idee…

  Als je als ontwikkelaar een graantje wil meepikken van de hype, kom dan wel met iets creatiefs. Nu lijkt het of het vooral Epic is die het Battle Royale genre steeds verder weet uit te breiden mat allerlei modi en mogelijkheden, concurrentie is er bijna niet.
 • @Bert de Vries maar sommige mensen waaronder ik hebben niks met dat bouwen zoals in fortnite(en epic heeft mn favo game omzeep geholpen om geld te cashen met fortnite)
  ik persoonlijk vind het verschrikkelijk en pubg ben ik meegestopt omdat het volzit met cheaters.

  Ik ga deze vanaaf ff proberen om te zien wat dit is ben best wel benieuwd.
 • Jawadde, de kwaliteit van games gaan toch echt wel achteruit met al dat free-to-play gedoe en verleiden naar cosmetische shit door microtransacties.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren